Kaufland, anunţ uriaş pentru clienţi, 3000 de produse reduse de luni. Caută ETICHETA GALBENĂ

Kaufland are o selecție de peste 3000 de articole pe care le regăsești la raft cu "Eticheta galbenă", pentru care garantează cel mai bun preț din piață.

08 nov. 2021, 08:12
Kaufland, anunţ uriaş pentru clienţi, 3000 de produse reduse de luni. Caută ETICHETA GALBENĂ

La Kaufland găsești în fiecare săptămână oferte noi, astfel că ai motive să vizitezi zilnic. Începând de luni, economisești pentru o săptămână întreagă cu ajutorul ofertelor la produse alimentare precum legume, fructe, carne, pește, brânzeturi, ouă, delicatese, băuturi, dulciuri, produse congelate și multe alte articole care fac viața mai simplă și mai frumoasă. Începând de vinerea, se poate profita de oferta de weekend, iar de luni începi o nouă săptămână cu oferte la produse nealimentare.

Alertă sanitară! Kaufland retrage de urgenţă un produs de pe rafturi. Cei care l-au cumpărat trebuie să-l returneze cât mai repede!

Chiar și când prețurile cresc, Kaufland se laudă că acoperă piaţa cu cele mai bune produse la cele mai bune prețuri. Magazinul are o selecție de peste 3000 de articole pe care le regăsești la raft cu „Eticheta galbenă”, pentru care garantează cel mai bun preț din piață.

Vezi aici ofertele săptămânii

Eticheta galbenă, cel mai bun preţ din piaţă:

Eticheta galbenă la Kaufland

Cum funcționează:
În cazul în care cumperi un produs marcat cu eticheta galbenă și în maximum 5 zile, de la un alt competitor, un produs identic (brand, sortiment, gramaj), dar cu un preț mai mic, îți oferă un voucher prin Kaufland Card Digital cu o reducere de preț de 50% la produsul cumpărat de la noi (în limita a 10 bucăți).

Lucrurile sunt simple:

 • cumperi un produs care se află în lista de produse semnalizate cu „eticheta galbenă”;
  în maximum 5 zile cumperi de la un competitor același produs la un preț mai mic;
  completezi formularul de mai jos, iar noi te contactăm în maximum 10 zile și-ți oferim un răspuns pentru cererea ta.

Greşeala majoră pe care o faceţi la Lidl, Kaufland, Cora sau Carrefour. Atenţie mare la raft!Ce faci dacă ai Card fizic:

Promisiunea vine și către clienții Kaufland Card fizic ce își doresc să se digitalizeze.

Astfel, magazinul oferă o reducere de 10% la primul coș de cumpărături din luna noiembrie celor care au decis să treacă la Kaufland Card Digital.

* Reducerea este valabilă o singură dată în perioada 04-30.11.2021, pentru clienții Kaufland Card Fizic care au trecut în digital între 01-31.10.2021.

Dacă ai deja Kaufland Card fizic și vrei să treci la Kaufland Card digital, lucrurile sunt simple:

  • Descarcă aplicația Kaufland din Google PlayApp Store sau App Gallery;
  • Conectează-te în contul tău de Kaufland Card cu aceleași date folosite la crearea contului fizic;
  • Bucură-te de promoțiile și ofertele pe care Kaufland Card ți le oferă.

Important: produsele din campanie nu pot fi comparate cu produsele identice de la competitori, dacă produsele din urmă se află într-o campanie, promoție, la vânzare accelerată sau în orice alt context ce implică o reducere de preț.

Lista produse Eticheta Galbena

loading...
Partenerii noștri