Produsele cu care Kaufland dă lovitura luna aceasta. Apar pe rafturilor tuturor magazinelor din țară

Kaufland dă lovitura cu o serie de produse pe care românii nu prea le-au văzut până acum în supermarketuri. E o inovație în domeniu. Produsele vor fi expuse pe rafturile tuturor magazinelor din țară.

01 mart. 2023, 17:55
Produsele cu care Kaufland dă lovitura luna aceasta. Apar pe rafturilor tuturor magazinelor din țară

Din data de 1 martie, aceste produse Kaufland vor putea fi găsite pe rafturile tuturor magazinelor din țară, sub branduri proprii Kaufland, Townland și Oyanda. Reprezentanții lanțului de hypermarketuri au făcut anunțul cu puțin timp în urmă.

În cazul în care vreți să le cumpărați ar trebui să vă grăbiți fiindcă stocul e limitat, iar produsele se vând foarte repede. Vorbim de o ediție specială Kaufland disponibilă doar pe o anumită perioadă. În toată această perioadă, românii pot găsi o colecție vestimentară specială.

Citește și Angajări şi salarii la Kaufland, Libra Bank, salarii de 8000-13.000 de lei, plus vouchere de vacanţă de 3000 de lei pe an şi prime de sărbători

„Colecția pe care o lansăm astăzi nu vine doar cu articole vestimentare confortabile și de calitate, care permit pielii să respire, ci aduce o inovație în domeniul sustenabilității, o zonă în care investim constant. Obiectivul Kaufland este ca, prin produsele și serviciile noastre, să ne ajutăm clienții să trăiască responsabil, cu grijă și respect pentru mediu și resurse”, a declarat Valer Hancaș, Director Corporate Affairs la Kaufland România.

Colecția vestimentară din oferta Kaufland face parte dintr-un proiect de sustenabilitate promovat de conducerea lanțului german de hypermarketuri. Începând cu 1 martie în Kaufland găsiți o mulțime de articole de bază, cum ar fi maiouri, lenjerie intimă sau șosete, disponibile atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Noua colecție de haine Kaufland sunt mai deosebite comparativ cu cele clasice comercializate în supermarketuri. Potrivit informațiilor puse la dispoziție de către reprezentanții lanțului de retail, acestea conțin, în proporție de 20-24% fibră din alge marine SeaCell.

Citește și Câți bani poate primi un casier de la Kaufland pe lună. Se fac angajări în mai multe orașe din România

Noile haine din Kaufland sunt moi la atingere și blânde la contactul cu pielea și asigură menținerea unei nivel optim de hidratare a corpului, datorită calităților algelor marine. Fibra articolelor este prietenoasă cu mediul, complet biodegradabilă și provine exclusiv din resurse regenerabile, a arătat conducerea Kaufland. Fibra folosită la țesăturile hainelor Kaufland se realizează exclusiv din celuloză și alge. Acestea din urmă se pun la uscat, apoi se toacă, se macină și se integrează în fibrele de celuloză, care ajung să fie amestecate cu aditivi naturali. Reprezentanții Kaufland au oferit asigurări că algele folosite la haine sunt complet netratate.