Televizoarele ieftine la eMAG, reduceri colosale pentru multe gadgeturi la Lidl de luni!

Deşi nu este black friday, iar perioada de solduri a fost în ianuarie, marile magazine au în continuare reduceri substanţiale la marfa de pe stoc.

27 feb. 2023, 10:51
Televizoarele ieftine la eMAG, reduceri colosale pentru multe gadgeturi la Lidl de luni!

eMAG are la vanzare televizoare care sunt vandute cu reduceri de pana la cateva mii de LEI pentru clientii din toata Romania care sunt cu adevarat dornici sa profite de ofertele care sunt disponibile acum, iar in aceasta pagina puteti vedea care sunt ofertele cele mai bune active pentru romanii din intreaga tara in acest moment.

eMAG are televizoare de la o varietate de producatori de top in momentul de fata, iar asta pentru ca Samsung, Sony, Philips, Sharp, LG, Panasonic, Horizon, TCL, Hisense, Star-Light, si nu numai, au produsele puse la vanzare de catre cel mai mare magazin online din Romania, si aveti de unde alege exact ceea ce v-ati dori.

Ce fructe pune Lidl pe raft? De unde provin majoritatea fructelor și legumelor vândute de marele lanț de magazine
eMAG are la vanzare televizoare care au implementate diverse tehnologii care faciliteaza o experienta de vizualizare foarte buna, in functie de cat cheltuiti pe el, ele fiind deasemenea capabile sa redea continut de pe diverse platforme de streaming, sau nu, in functie de sistemul de operare instalat, iar in aceasta pagina puteti gasi tot.

eMAG vinde atat televizoare noi, cat si televizoare resigilate, diferentele de pret intre aceste doua tipuri de produse fiind chiar mari, in functie de ceea ce veti dori sa cumparati, asa ca e bine sa va uitati cu mare atentie la fiecare pentru a alege ceea ce va intereseaza, chiar daca produsele resigilate sunt folosite de clienti si returnate.

eMAG nu are la vanzare doar televizoare la preturi foarte bune, ci si o varietate de alte produse extrem de interesante, iar asta pentru ca in cadrul website-ului veti gasi foarte multe oferte extrem de interesante multumita carora putem cumpara produse de top la preturi foarte bune, insa doar pentru o perioada limitata de timp.

Surpriză pentru gameri la Lidl: Iată ce produse ajung în ofertă

Gamerii vor avea parte de o surpriză săptămâna viitoare la Lidl. În magazine vor putea fi găsite periferice de gaming, vândute sub mărcile proprii ale companiei. Din ofertă vor face parte căști de gaming, un kit – care include mouse, tastatură și mousepad -, dar și un ceas inedit.

Vezi aici catalogul Lidl

Kit de gaming Silvercrest – caracteristicile tehnice anunțate:

Tastatura are: dimensiunile 450 x 36 x 162 mm, cablu cu lungime de 2,2 metri, tastele importante pentru gaming (WASD, săgețile, bara de spațiu) colorate în albastru și butoane multimedia.

Mouse-ul are: 7 butoane, senzor cu rezoluție maximă de 7.200 DPI și cablu cu lungime de 2 metri.

Mousepad-ul are dimensiunile 340 x 280 mm.

Dependența de jocuri online – care sunt semnele?

Preț kit: 199 de lei

Lidl aduce în gama sa de gadgeturi, începând de luni, un dispozitiv care te va motiva să faci mișcare
Căști de gaming Silvercrest – caracteristicile tehnice cunoscute:

– Sunet virtual Surround 7.1
– Sistem de iluminare
– Microfon extern
– Cablu cu lungime de 2,2 metri
– Conexiune: USB-A

Preț: 149 de lei

Ceas de gaming Auriol – caracteristici:

– Display tactil
– Afișează ora, data, ziua săptămânii, alarma
– Are figurină din acril iluminată (culoarea poate fi schimbată de utilizator)
– Funcționează cu baterie

Preț: 70 de lei

Cele trei produse ajung în magazinele Lidl joi, 2 martie.