Kaufland dă GRATIS vouchere de 500 de lei. Au mai rămas câteva zile în care poţi intra în posesia lor

Înainte de Crăciun, Kaufland își recompensează clienții cu vouchere de 500 de lei. Regulile campaniei ce a debutat vineri, 2 decembrie 2022 sunt neașteptat de simple.

04 dec. 2022, 19:43
Kaufland dă GRATIS vouchere de 500 de lei. Au mai rămas câteva zile în care poţi intra în posesia lor

Kaufland recompensează câțiva clienți norocoși cu vouchere în valoare de câte 500 de lei cu care își vor putea face cumpărăturile într-unul dintre magazinele din România. Concursul a început vineri, 2 decembrie 2022 și se va încheia joi, 8 decembrie, ora 23:59:59.

Kaufland, companie de la care milioane de romani cumpara annual zeci de milioane de produse, a publicat o informare care a luat multa lume prin surprindere astazi, iar asta pentru ca a decis sa anunte in mod oficial ceea ce le da gratuit clientilor acum. Kaufland a hotarat sa organizeze o noua sesiune a promotiilor prin care le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a castiga vouchere de cumparaturi in valoare de 500 de LEI fiecare.

Produsul căutat de toți românii de sărbători, vândut la super-preț la LIDL. Nu-l găsești nicăieri mai ieftin și e mai mult decât util. Oamenii vor sta ore întregi la coadă doar ca să-l cumpere
Kaufland le cere clientilor din toata Romania sa participe la aceasta promotie intr-un mod cat se poate de simplu, si sa spuna cine „conduce” cumparaturile in momentul in care ei ajung in oricare dintre magazinele din tara. Cei care vor să intre în cursa pentru unul dintre cele trei premii oferite trebuie să lase pe pagina oficială de Facebook a Kaufland România un comentariu în care „să etichetezi omul care stă „la volanul” căruciorului atunci când mergi prin Kaufland!”.  Puteti vedea si in mesajul de mai jos al celor de la Kaufland ca nu trebuie sa faceti prea multe pentru a va inscrie, si a participa, la aceasta promotie speciala, asa ca merita cu siguranta sa fiti atenti la ceea ce se cere de la noi in acest moment.

Kaufland spune ca aceasta etapa a promotiei sale se desfasoara pana in data de 8 decembrie, astfel ca avem suficient timp la dispozitie pentru a arata cine este la conducerea cumparaturilor pe care le facem noi. Desigur ca putem sa lasam mai multe comentarii la postarea pe care a publicat-o Kaufland, iar conform companiei, mai multe comentarii inseamna si mai multe sanse de a primi gratuit unul dintre voucherele de 500 de LEI.

Kaufland deruleaza aceasta campanie in toata tara, deci indiferent unde anume v-ati afla, veti putea beneficia de campanie pentru a castiga oricare dintre voucherele de cumparaturi disponibile. Kaufland ne va permite sa cumparam orice vrem din magazinele sale cu voucherele de cumparaturi in valoare de 500 de LEI pe care ni le ofera gratuit, asa ca nu trebuie decat sa respectam conditiile de participare, si sa avem noroc.

Kaufland nu este prima companie din Romania care ofera vouchere de cumparaturi in cadrul unor promotii de acest gen, dar merita sa fim atenti la promotii, si sa participam atunci cand este cazul.

Kaufland vine cu oferte BOMBĂ pentru români. Cele mai căutate produse din această perioadă sunt reduse cu 50%. Va fi bătaie la rafturi

Potrivit regulamentului publicat pe site-ul oficial, la concurs pot participa doar „persoane fizice majore, care au împlinit 18 ani până la data începerii loteriei publicitare, cetăţeni cu domiciliul stabil sau reşedința în România si care sunt posesorii unui cont personal de Instagram, cu date reale privind identitatea si posibilitatea de contactare (nume, prenume, numar de telefon)”.

Câștigătorii vor fi aleși în urma unei singure extrageri ce va fi organizată pe data de 14 decembrie 2022. Publicarea câștigătorilor va avea loc printr-un comentariu pe pagina de Facebook a Kaufland Romania, pe 20 decembrie 2022.