Produsul căutat de toți românii de sărbători, vândut la super-preț la LIDL. Nu-l găsești nicăieri mai ieftin și e mai mult decât util. Oamenii vor sta ore întregi la coadă doar ca să-l cumpere

Românii sunt dispuși să stea la cozi kilometrice în supermarket doar ca să cumpere un produs la un super-preț. Toate gospodinele îl folosesc, iar el e disponibil în oferta Lidl în această perioadă.

04 dec. 2022, 08:50
Produsul căutat de toți românii de sărbători, vândut la super-preț la LIDL. Nu-l găsești nicăieri mai ieftin și e mai mult decât util. Oamenii vor sta ore întregi la coadă doar ca să-l cumpere

Produsul căutat de toți românii de sărbători, vândut la super-preț la LIDL. E vorba de un aparat care se vinde la un preț foarte mic dacă comparăm cu alte produse asemănătoare de pe piață.

Acum, în prag de sărbători, reprezentanții Lidl România vin cu numeroase oferte foarte avantajoase pentru clienții lor. Cel care a creat isterie printre consumatori în această perioadă este un robot de bucătărie de la Silvercrest Kitchen Tools, care se comercializează la un preț nu mai mare de 699 lei. Aparatul are cântar integrat pentru cântărire în castron, dar și alte accesorii.

Citește și Rafturi goale la Lidl şi în alte supermarketuri. Produsul banal care a dispărut aproape complet înainte de Sărbători

Robotul de bucătărie de la Lidl poate fi folosit pentru frământarea diverselor ingrediente, pentru amestecarea lor sau chiar pentru a bate ouă sau frișcă. În perioada sărbătorilor, când toți românii au musafiri acasă și pregătesc numeroase feluri de mâncare pentru ei, un astfel de dispozitiv e mai mult decât util.

Dacă facem comparație cu alte magazine sau platforme online, un astfel de robot de bucătărie e mult mai scump. Cel de la Artisan KitchenAid se vinde cu peste 4.000 de lei pe eMAG.

Ce alte super-produse sunt la ofertă la LIDL în acest weekend

Sunt numeroase oferte în acest weekend. Lidl România vinde produse căutate de clienți la preț de chilipir. Sunt reduceri cuprinse între 18 și 42%.

Începând de sâmbătă, 3 decembrie, pieptul de pui, vândut la caserolă de 1 kg, va costa 24,14 lei. Costul prezintă o reducere de 18%, aplicată prețului prevăzut anterior, potrivit reprezentanților lanțului de magazine. În toate unitățile comerciale Lidl România, brânza proaspătă de vaci, marca Pilos, va fi vândută la 13,05 lei pe kilogram.

Citește și LIDL România oferă GRATIS laptopuri, fotolii de masaj şi chiar un SUV Volvo XC 90 Ultimate. Va fi bătaie de mâine, oferta e limitată!

Mixurile de nuci, migdale, stafide și merișoare sunt și ele reduse, astfel că le găsești la 7, 99 lei. Mixul este de 200 de grame și aparține mărcii Alesto Selection.

Găsiți și un produs de curățenie la reducere. Vorbim de prosoapele de hârtie de la Regina Blitz. Un pachet de două role de prosoape de hârtie costă 19, 99 lei, în weekendul 3-4 decembrie.