Kaufland, după ce un bărbat a fost încătuşat pentru că nu a vrut să i se ia temperatura: „Totul a fost regizat”

Potrivit reprezentanţilor Kaufland, incidentul care a avut loc în parcarea magazinului Ferentari, acolo unde un bărbat a fost încătuşat pentru că nu a vrut să i se ia temperatura, a fost regizat. 

RomaniaTV.net
21 mai 2020, 14:35
Kaufland, după ce un bărbat a fost încătuşat pentru că nu a vrut să i se ia temperatura: „Totul a fost regizat”

„Incidentul a avut loc acum două zile și a fost regizat, cu scopul de a crea senzațional, cele două persoane purtând microfon și fiind însoțite de un cameraman profesionist. Vă confirmăm că agenții de pază au respectat procedurile, ce includ contactarea autorităților competente pentru gestionarea cazurilor de agresivitate și nerespectare a legii.

Îndemnăm clienții să respecte măsurile de protecție la cumpărături, să își păstreze calmul și să pună sănătatea lor și a celorlalți pe primul loc.

Facem toate eforturile pentru a preveni răspândirea virusului și suntem în permanent contact cu autoritățile”, spun reprezentanţii Kaufland.

Reamintim că un scandal a avut loc la un magazin Kaufland din Ferentari, acolo unde un bărbat a refuzat să-i fie luată temperatura. La fața locului au intervenit mai mulți polițiști, care l-au imobilizat pe bărbat, în ciuda strigătelor clienților aflați în fața magazinului. Scenele au ajuns pe internet, însă din filmare nu se înțelege de ce agenții au recurs la încătușarea bărbatului.

Bărbatul a fost transportat la secția de poliție 24 din Ferentari în urma incidentului.

Citeşte şi Primele declaraţii ale bărbatului încătuşat, după ce a refuzat să i se ia temperatura: „Poliţiştii au tăbărât pe mine”