Kaufland face angajări. Iată posturile

RTV vă spune care este oferta de muncă disponibilă la Kaufland în această perioadă, precum şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
22 ian. 2018, 06:52
Kaufland face angajări. Iată posturile

Oferta de muncă disponibilă la Kaufland 

Kaufland angajează pe postul de analist gestiune stoc la Centrul Logistic Turda.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare în domeniul economic/ logistic, are cunoştinţe despre sisteme/procese logistice, cunoştinţe avansate de operare PC, e dispus să lucreze în ture. Detalii găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Kaufland angajează pe postul de mecanic-sudor la Centrul Logistic Turda. Candidatul potrivit pentru acest post are minimum opt clase, clasificare în domeniu, e flexibil în ceea ce priveşte munca în schimburi, are rezistenţă la stres, are capacitate de a face faţă unui ritm alert şi unui volum mare de lucru. Amănunte găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Kaufland angajează pe postul de şef departament IT. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, experienţă în conducerea de personal, are cunoştinţe SAP R/3MM, WM, SD, are bune abilităţi de comunicare, de înţelegere şi interpretare a datelor, are capacitate de rezolvare a conflictelor.
Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Kaufland angajează pe postul de Junior Market Research Analyst. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare în domeniul economic, marketing sau comunicare, are cunoştinţe de engleză, bune cunoştinţe de lucru la PC, gândire analitică, orientare către rezultate, e flexibil.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

Kaufland angajează pe postul de Asistent Analist Planificare. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare tehnice, cunoştinţe bune de operare AutoCAD, cunoştinţe solide de lucru la PC, cunoştinţe avansate de engleză şi/sau germană, are iniţiativă, e orientat către rezultate.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

Lista completă a locurilor de muncă vacante la Kaufland o puteţi consulta la acest link.