Kaufland face angajări în mai multe orașe din România. Salariile sunt mari și se oferă și bonuri de masă. Nu se cer studii superioare

Kaufland face angajări în mai multe orașe din țară și oferă salarii bune. Nu se cert studii superioare, dar în unele cazuri este necesară experiența. Iată ce beneficii au angajații.

25 mart. 2024, 09:37
Kaufland face angajări în mai multe orașe din România. Salariile sunt mari și se oferă și bonuri de masă. Nu se cer studii superioare
Locuri de muncă disponibile la Kaufland, în mai multe orașe din țară

Kaufland face angajări în mai multe localități din România, iar pe lângă salarii bune, angajații primesc și bonuri de masă. Nu se cer studii superioare.

Sunt disponibile zeci de posturi în mai multe orașe. Nu se cer studii superioare, dar experiența este esențială în anumite cazuri.

Citește și: Angajări la o fabrică de top de lângă București. Se oferă salarii de peste 5.000 de lei, prime și tichete

Kaufland angajează personal pe posturile de adjunct manager magazin, personal curățenie, manager magazin, lucrător comercial sau șef de raion. Există locuri de muncă pentru o mulțime de persoane, îmn funcție de experiență.

Retailerul german face regulat angajări și oferă salarii avantajoase. Potrivit informațiilor de pe site-ul oficial, se caută un adjunct manager magazin în Turnu Măgurele. Totodată, mai este disponibil un post de lucrător comercial part-time la Râmnicu-Sărat.

La Râșnov se fac angajări pentru un post de lucrător comercial, dar și pentru un post de personal curățenie. La Suceava se caută adjunct manager magazin, iar la Oradea un direcotr regional de vânzări.

Citește și: Angajări Armată 2024: Sunt disponibile peste 5.000 de locuri, iar salariile ajung şi la mii de euro

La Craiova se caută un manager de magazin și un lucrător comercial. Și la Năvodari este disponibil un post de lucrător comercial, dar și la Mioveni și la Palazu Mare. La Făgăraș retailerul caută un lucrător comercial, pentru un program de muncă part-time.

Kauflan mai caută, în Mangalia, un șef de raion, iar la București, în zona Berceni, se caută personal pentru curățenie.