Kaufland face angajări în ţară. Iată oferta de muncă

RomaniaTV.net vă spune care este acum oferta de muncă disponibilă la Kaufland, precum şi profilurile profesionale şi de personalitate căutate de angajatori. 

RomaniaTV.net
22 mai 2018, 06:20
Kaufland face angajări în ţară. Iată oferta de muncă

Kaufland angajează pe postul de manager proiecte de construcţie.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii de specialitate sau experiență profesională în domeniul construcțiilor/instalațiilor, e bun organizator, negociator şi coordonator. Are permis de conducere categoria B, ştie să lucreze la PC şi are cunoştinţe de rusă, germană sau engleză.

Kaufland angajează pe postul de manager proiecte de închiriere. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare (Inginerie, Drept sau Științe Economice), ştie să lucreze la PC, are permis de conducere categoria B.

Kaufland angajează pe postul de asistent proiecte imobiliare. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, cunoştinţe de germană şi engleză, e flexibil şi are abilităţi de comunicare.

Kaufland angajează pe postul de funcţionar achiziţii. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare economice, cunoştinţe avansate de engleză sau germană, ştie să lucreze la PC, e flexibil şi proactiv.

Kaufland angajează pe postul de manager procese de marfă. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, experienţă în gestionarea fluxului de marfă, cunoştinţe avansate de engleză, permis de conducere categoria B, disponibilitate la deplasări.

Kaufland angajează specialist suport tehnic. Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe de rețelistică și sisteme de operare pentru primul nivel de suport, cunoștințe avansate de limba engleză, e dispus la muncă în ture şi în weekend, e amabil şi bun comunicator.

Lista completă a locurilor de muncă vacante la Kaufland o găsiţi la acest link.