Kaufland face angajări în ţară. Te califici dacă ai minimum opt clase

Printre posturile pentru care Kaufland angajează în această perioadă se numără manipulant marfă, lucrător comerciali, agent local vânzare publicitate, manager adjunct de magazin, manager de magazine, şef schimb produse proaspete şi şef schimb case. Iată oferta de muncă la Kaufland şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 

RomaniaTV.net
14 nov. 2016, 07:48
Kaufland face angajări în ţară. Te califici dacă ai minimum opt clase

Oferta de muncă disponibilă acum la Kaufland 

Kaufland angajează manipulanţi marfă.

Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit cel puţin opt clase, e rezistent la stres, responsabil, rezistent la stres, dispus să lucreze în schimburi, poate face faţă unui ritm alert şi unui volum mare de lucru.

Informaţii suplimentare despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Kaufland angajează pe postul de lucrător comercial.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, e dispus la program de muncă flexibil, e amabil, responsabil şi disciplinat. De asemenea, e orientat către clienţi şi are ţinută profesională ireproşabilă.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Kaufland angajează în regim part time pe postul de agent local vânzare publicitate.
Te califici pentru acest post dacă ai studii superioare, ştii să lucrezi la PC, ai cunoştinţe de engleză, permis de conducere, ai talent organizatoric, eşti comunicativ şi flexibil şi ai experienţă în publicitate, print sau agenţie media.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Kaufland angajează 10 manageri adjuncţi de magazine.
Candidatul potrivit pentru acest post are foarte bune abilităţi de comunicare, ştie să opereze la PC, are abilităţi de organizare şi prioritizare, e dinamic, are iniţiativă, are bune abilităţi de coordonare şi motivare a echipei, are experienţă de coordonare şi lucru în mediu procedural.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Kaufland angajează pe postul de manager de magazin.
Te califici pentru acest post dacă ai studii superioare, eşti dispus la relocare, ai foarte bune abilităţi de comunicare, bune abilităţi de coordonare şi motivare a unei echipe, ai experienţă de conducere şi muncă în mediu procedural.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.

Kaufland angajează pe postul de şef schimb produse proaspete şi pe postul de şef schimb case.
Candidatul potrivit pentru oricare dintre aceste posturi e amabil, are spirit de echipă, e responsabil, disciplinat, ştie să lucreze la PC, e orientat către clienţi, are ţinută profesională ireproşabilă. Are, de asemenea, experienţă de lucru la casele de marcat, experienţă în conducerea personalului, are abilităţi de coordonare şi motivare a unei echipe.

Detalii despre aceste posturi găsiţi în anunţurile de recrutare pe care le puteţi consulta la acest link şi aici.

Kaufland angajează pe postul de şef schimb food – non food.
Te califici pentru acest post dacă eşti orientat către client şi ai ţinută profesională ireproşabilă, ai experienţă în domeniul comerţului cu amănuntul, experienţă în conducerea personalului, ştii să lucrezi la PC, ai abilităţi de coordonare şi motivare a unei echipe, eşti amabil, responsabil, disciplinat.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Kaufland angajează pe postul de responsabil expansiune.
Candidatul ideal pentru acest post e absolvent de studii economice, juridice sau tehnice, are excelente abilităţi de comunicare, capacitatea de a lua decizii, de negociere, abilităţi de monitorizare a proiectelor în diferite stadii de dezvoltare, disponibilitate de a călători în interes de serviciu.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Kaufland angajează pe postu de junior project manager.
Candidatul potrivit pentru acest post are permis de conducere categoria B, e dispus la deplasări, lucrează organizat, structurat şi are bune abilităţi de comunicare, are cunoştinţe avansate de MS Excel, MS Project şi Autocad. Are, de asemenea, studii de specialitate în Construcţii, Instalaţii, Arhitectură.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Lista completă a locurilor de muncă vacante la Kaufland o găsiţi la acest link.