Kaufland începe anul cu veşti grozave pentru clienţii săi. Ce primeşti GRATIS dacă îţi faci cumpărăturile în magazinele retailerului

Kaufland începe anul 2022 cu surprize mari pentru clienţii săi. Pe lângă ofertele inedite din noul catalog, retailerul oferă vouchere cadou tuturor celor care îşi fac cumpărăturile din magazinele sale.

07 ian. 2022, 11:37
Kaufland începe anul cu veşti grozave pentru clienţii săi. Ce primeşti GRATIS dacă îţi faci cumpărăturile în magazinele retailerului

Kaufland începe anul cu veşti grozave pentru clienţii săi. Retailerul a publicat catalogul cu noile oferte ce sunt disponibile în perioada 5-11 ianuarie 2022.

Kaufland începe anul cu veşti grozave pentru clienţii săi

Retailerul german anunţă că cei care fac cumpărături de minim 200 de lei în perioada 3-9 ianuarie 2022 vor primi un voucher în valoare de 22 de lei. Acesta poate fi activat până pe 20 ianuarie 2022.

Citeşte şi LIDL, surprize pentru clienţi la început de an. Cele mai tari gadgeturi se află în magazinele la preţuri de nimic

De asemenea, noul catalog vine cu oferte incredibile. Românii care au card Kaufland beneficiază de extra reduceri prin vouchere speciale. Este important de reţinut faptul că extra reducerile sunt limitate la trei bucăţi, în funcţie de produsul ale.

De exemplu, o sută de grame de salam de sibiu de la Reinert beneficiază de o reducere de 24 la sută, putând fi cumpărat cu 7,19 lei. Cei care au card Kaufland pot cumpăra acelaşi salam cu doar 6, 19 lei.

O găletuşă de iaurt de 900 de grame costă doar 3,49 lei, fiind mai ieftin cu 23 la sută în această perioadă. Strugurii negri, calitatea I, sunt mai ieftini cu 35 la sută. Un kilogram costă doar 4,49 de lei. Un kilogram de cârnaţi de porc semiafumaţi costă 15, 90 de lei, fleica de porc fără os, fără şorici, numai bună de gătit, costă 13, 99 de lei.

Restul ofertelor din noul catalog pot fi văzute AICI. 

Kaufland este un lanț de hipermarketuri din Germania, parte a grupului Schwarz, care deține și retailerul de discount Lidl. A deschis primul său magazin în 1984 în Neckarsulm și s-a extins rapid devenind lider în ceea ce a fost anterior Germania de Vest.

În anul 2014, grupul Schwarz a devenit cel mai mare grup de retail din Europa, cu afaceri de aproape 80 miliarde euro.

În prezent, Kaufland deține peste 1200 de magazine, dintre care mai mult de 650 sunt situate în Germania. Kaufland operează și în alte țări din Europa Centrală și de Est: Cehia, Polonia, Croația, Slovacia, România, Republica Moldova și Bulgaria. Retailerul dorește să se extindă în anii următori cu alte filiale în Australia.

Kaufland este prezent în România din anul 2005, și avut în anul 2011 afaceri de 1,3 miliarde euro la nivel local, fiind cel mai mare lanț de hipermarketuri, urmat de Carrefour și Metro, după valoarea vânzărilor.

Citeşte şi Cât sunt salariile la LIDL şi Kaufland! Care este supermarketul surpriză care oferă 4.000 Ron în mână tuturor angajaţilor din România!

 


loading...
Partenerii noștri