LIDL, surprize pentru clienţi la început de an. Cele mai tari gadgeturi se află în magazinele la preţuri de nimic

LIDL vine surprize pentru clienţi săi, la început de an. Cele mai tari gadgeturi pentru bucătărie se află în magazinele din toată ţara la preţuri de nimic.

05 ian. 2022, 13:42
LIDL, surprize pentru clienţi la început de an. Cele mai tari gadgeturi se află în magazinele la preţuri de nimic

LIDL, surprize pentru clienţi la început de an. În magazinele din toată ţara se află cele mai tari şi utile gadgeturi pentru gospodine. Toate se află la preţuri incredibil de mici.

LIDL, surprize pentru clienţi la început de an

Clienţii LIDL pot cumpăra în această perioadă un cântar de bucătărie, marca Silvercrest Kitchen Tools, cu doar  30 de lei. Dispozitivul dispune de funcție TARA și sistem automat de oprire. Cântarul are dimensiunile 14,5 x 1,7 x 20 cm, funcționează cu baterii și suportă o greutate maximă de 5 kg.

Citeşte şi Ofertă irezistibilă la Lidl! Produsul la un preț – bombă pe care orice om ar trebui să-l aibă în casă

Un alt gadget care nu trebuie să lipsească din nicio bucătărie modernă este fierbătorul de ouă de mici dimensiuni, oferit tot sub marca Silvercrest Kitchen Tools. Acesta costă tot 30 de lei şi poate fierbe maxim două ouă. Datorită dimensiunilor de mici, acesta este ideal pentru călătorii.

Dispozitivul are un cablu cu lungime de 80 cm și o putere de 250 W. Fierbătorul este disponibil în culorile verde și albastru.

De asemenea, iubitorii de ceaiuri au la dispoziţie fierbătorul de apă din inox.  Acesta costă doar 100 de lei şi are o capacitate de 1 litru, o putere de 3.100 W și o capacitate de 1,7 litri. Dispozitivul vine cu cablu de alimentare cu lungime de 75 cm.

Toate cele trei produse au o garanţie de trei ani.

Oferte inedite la Dedeman, la început de an. Produsele care se află la reducere

Clienţii magazinelor de bricolaj pot cumpăra în prima săptămână din 2022 produse inedite la reducere. De exemplu, un radio FM portabil, model Sal RRT 5B, cu design retro, este costă doar 179 de lei. Aparatul are difuzoare cu putere de 10 W, dispune de acumulator și oferă mai multe opțiuni de conectivitate: USB, micro-SD, cititor de carduri, jack audio de 3,5 mm și ieșire pentru căști.

De asemenea, dispozitivul include și microfon, ceea ce înseamnă că poate fi folosit pentru convorbiri telefonice. Totodată, include funcție de ceas deșteptător. Potrivit producătorului, la o încărcare de maxim 5 ore, autonomia bateriei este de până la 22 de ore.

La reducere este și un radio MP3 player auto, model E-Boda CMP1005. Produsul costă 89 de lei și dispune de Bluetooth, port USB și cititor de carduri. Dispozitivul poate fi comandat de la distanță prin intermediul unei telecomenzi.

La ofertă este şi purificatorul de aer Paxton PA – 120UI. Acesta are funcție de ionizare și șase medii de filtrare. Prefiltrul reține particulele mari, cu o dimensiune mai mare de 100 de microni, iar filtrul Hepa reține particulele fine cu dimensiuni între 0,3 – 100 de microni. Filtrul de carbon activ ajută la eliminarea mirosurilor neplăcute și a particulelor ultrafine cu o dimensiune de 0,3 – 60 de microni.

Dispozitivul, disponibil la prețul de 299 de lei, poate fi amplasat în camere de zi, camere de copii, dormitoare, birouri sau bucătării. Aparatul, cu o putere de 35 W, nu este foarte silențios (52 dB).

O sonerie fără fir și fără baterie, model Home DBK1500AC, este disponibilă la prețul de 89,90 lei. Dispozitivul este prevăzut cu 36 de melodii și semnal luminos LED cu lumină albastră. Volumul este reglabil în 5 trepte. Pachetul include o sonerie care se alimentează la prize de 220 V și un buton care se alimentează cu energie cinetică. Dispozitivul dispune de protecție la praf și apă (IP44).

Citeşte şi „Taxa de solidaritate” ar lovi peste 330 de companii. Dacia, OMV Petrom, Lidl, Kaufland, Ford, Rompetrol, Dedeman şi Carrefour sunt în top