Kaufland scoate la vânzare vineri și mai multe produse la prețul de 5 lei. Spumantul Angelli și cafeaua Nescafe, printre vedetele listei

Kaufland vine cu o ofertă greu de refuzat pentru români. O serie de produse sunt scoase vineri, 29 octombrie, cu prețul unic de doar cinci lei.

28 oct. 2021, 20:00
Kaufland scoate la vânzare vineri și mai multe produse la prețul de 5 lei. Spumantul Angelli și cafeaua Nescafe, printre vedetele listei

Kaufland scoate la vânzare vineri mai multe produse la prețul de 5 lei. Nu este prima dată când retailerul vine cu prețuri speciale pentru clienții săi. Având în vedere că Black Friday se apropie cu pași repezi, Kaufland s-a hotărât să le facă o mare surpriză românilor.

Kaufland scoate la vânzare vineri și mai multe produse la prețul de 5 lei. Spumantul Angelli și cafeaua Nescafe, printre vedetele listei

Astfel, retailul vine cu o listă întreagă de produse greu de refuzat la prețul de cinci lei. Printre vedetele ofertei se numără vinul spumant de la Angelli și cafeaua instant Nescafe. În lista de produse se regăsește și detergentul de vase Axion, șervețele demachiante, soluția degresantă pentru baie, dar și detartrantul clasic de la Nufăr.

La raionul de dulciuri găsim mixul de cocos și mango, biscuiți, ciocolata Milka, dar și bomboanele cu cireșe și lichior.

În ceea ce privește băuturile, sunt oferte pentru răcoritoare și alcool. Astfel regăsim sucul natural de portocale de la Happy day, băutura răcoritoare carbogazoasă de la Green, Red Bull, Berea Grolsch și vinul spumant demisec de la Angelli.

Alte produse de pe lista-surpriză sunt: sucul de roșii de la Cegusto, tonul bucăți de la Năvodul plin, merișoarele și borcanele de fasole tăiată, castraveți în oțet și compot de vișine.

Kaufland România susține cu peste 100.000 euro educația a peste 200 de copii din centrele educaționale coordonate de Fundația Inovații Sociale Regina Maria.

Peste 200 de copii vor primi în continuare sprijin pentru educație. Prin continuarea Proiectului deschis în 2020, „Împreună schimbăm destine” finanțat de Kaufland România, Fundația Inovații Sociale Regina Maria poate continua activitatea atât în cele două centre educaționale pe care le gestionează de peste 8 ani, cât și în noul centru deschis în acest an la Corbeanca.

Beneficiarii direcți ai proiectului sunt peste 200 de copii clasele 1-8 din Băneasa, Clinceni și Corbeanca, cei mai mulți provenind din familii cu mari dificultăți socio-materiale, monoparentale, familii foarte numeroase, sau cu disponiblitate emoțională redusă, pe care Fundația îi susține în principal prin activitățile de educație formală și informală, dar și printr-o masă caldă în fiecare zi.

”Educația este un drept garantat, indiferent de contex social, familial sau economic. Din păcate prea puțini copii care provin din medii defavorizate reușesc să beneficieze de el, să-și depășească condiția de acasă și să aibă perspectiva unui viitor mai bun. Abandonul școlar e o realitate profundă a societății în care trăim, așa că o dată în plus, considerăm că este de datoria noastră să ne implicăm cu măsuri concrete. Prin continuarea proiectului „Împreună schimbăm destine”, alături de partenerii noștri de la Fundația Inovații Sociale Regina Maria, securizăm accesul la educație și suport emoțional pentru peste 200 de copii care au dreptul la normalitate”, declară Katharina Scheidereiter, CSR Manager Kaufland România.

Kaufland România reprezintă pentru noi cel mai implicat partener în proiectele Fundației. De când am început colaborarea, compania a contribuit cu peste 300.000 euro în proiectele noastre, atât cele de sănătate cât și de educație. Amintesc aici achiziția de acum 4 ani a unui eco-cardiograf super performant cu ajutorul căruia am oferit peste 7.000 de consultații de specialitate, investiția majoritară în cabinetul de stomatologie pentru persoane cu dizabilități, susținerea pe perioada îndelungată a unei părți importante din activitatea stomatologică socială, reacția extrem de promptă la declanșarea pandemiei când ne-au susținut necondiționat în menținerea deschisă a clinicilor, iar în ultimii doi ani unul din cei mai importanți susținători ai centrelor educaționale ale Fundației, acoperind peste 50% din costurile acestora!” – Cristiana Mateoiu, Director Executiv al Fundației Inovații Sociale Regina Maria.

Citește și: LIDL vinde joi un produs care va face furori. Nici de Black Friday nu este aşa ofertă la gadgeturi


loading...
Partenerii noștri