LIDL vinde joi un produs care va face furori. Nici de Black Friday nu este aşa ofertă la gadgeturi

Retailerul are în oferta de joi un produs special, un gadget care îţi poate schimba total aspectul locuinţei.

27 oct. 2021, 08:18
LIDL vinde joi un produs care va face furori. Nici de Black Friday nu este aşa ofertă la gadgeturi

Lidl România vine zilnic cu oferte bune pentru clienții săi. În fiecare zi, se pot obţine produse excelente fără să scoţi bani mulţi din buzunar dacă eşti atent la promoţiile retailerului şi deţii un card de fidelitate. De joi, un produs special se va găsi pe rafturile magazinelor din toată ţara. Este vorba despre un gadget pentru casă cu care sigur vei atrage atenţia oaspeţilor de Sărbători.

Lidl România a dat lovitura cu acest produs. Preț genial: e prezent de joi în magazine

Mai exact, Lidl aduce joi la raft  o plafonieră LED cu difuzor încorporat pentru care doritorii vor plăti 199 de lei. Intensitatea luminii are un nivel maxim de 2.200 lm, dar va putea fi reglată de utilizator. Produsul poate fi achiziţionat şi cu 149 de lei, fără boxă, conform pliantului Lidl.

Plafoniera LED poate fi controlată și prin smartphone sau poate fi conectată, prin Bluetooth, la alte dispozitive electronice.

Corpul de iluminat mai deţine și un temporizator pentru stingerea automată a luminii în cazul în care se doreşte acest lucru, exact ca la un televizor Smart. Difuzorul are putere de 17.5 W, iar dispozitivul are dimensiunile de 40X8 cm. El dispune de o telecomandă care te ajută să controlezi lumina și sunetul, iar bateria pentru aceasta este și ea inclusă în pachet.

Lider nou pe piața retailului alimentar din România. Lidl trece peste Kaufland
Lidl România are multe oferte pentru clienți nu doar săptămânal, ci în special și în perioadele sezonului rece când se apropie sărbătorile de iarnă. Aceștia pot lua produse cu prețuri scăzute, de înaltă calitate și mereu proaspete.

Vezi aici CATAOLOGUL reducerilor din aceste zile

Lidl: Accesorii utile pentru birou și casă, disponibile săptămâna aceasta în magazine

Lidl are în ofertă, începând de joi, şi alte produse utile la birou, dar și acasă. O lampă LED de birou, marca Livarno Home, va fi disponibilă la prețul de 60 de lei. Dispozitivul, cu putere de 5 W, are braț flexibil, trei trepte de luminozitate și întrerupător tactil. Vor fi disponibile mai multe trepte pentru intensitatea fluxului luminos: de 270 lm, 340 lm sau 370 lm.

Util pentru cei care au multe dispozitive electronice ar putea fi adaptorul de priză cu două porturi USB incluse. Produsul, marca SilverCrest, va costa 25 de lei.

Tot începând de joi, magazinele companiei vor vinde alarme pentru ușă și fereastră, la prețul de 25 de lei setul de patru. Dispozitivele au butoane On/Off, iar alarma se deconectează automat după un minut.

Cine este LIDL

În anul 2011, s-au deschis primele magazine Lidl în România. De atunci, a ajuns în topul retailerilor din România. În prezent, există aproximativ 10.000 de angajați, peste 300 de magazine și  5 centre logistice. Încă de la începuturile business-ului nostru, în Germania în anilor 1930, obiectivul a fost să oferim calitate și prospețime la cel mai bun preț, se prezintă Lidl.

Colaborarea cu furnizorii din România este una dintre prioritățile noastre și, de aceea, includem în oferta noastră un număr din ce în ce mai mare de produse locale. Pentru că înțelegem apetitul românilor pentru produse autentice, am inclus în sortiment produse dezvoltate local, cum sunt cele din gama Cămara Noastră sau fructele și legumele de la furnizori români, disponibile în Piața Lidl.

Povestea Lidl a început în localitatea Neckarsulm din Baden-Württemberg, din Germania. Piatra de temelie pentru expansiunea internațională Lidl a fost așezată în anii 1930, odată cu înființarea o firmă care comercializa produse alimentare în regim en gros.

Datorită modelului nostru de business unic, compania a reușit să crească rapid; după doar 15 ani existau în Germania peste 450 magazine. La sfârșitul anilor 1980, Lidl s-a extins și în alte țări. Astăzi suntem prezenți în 32 țări, operăm în 30 de țări aproximativ 11.550 de magazine – și continuăm să creștem.