A murit Keenan Cahill. Este vestea teribilă a finalului de an. Lumea divertismentului, în doliu!

A murit Youtuber-ul Keenan Cahill la vârsta de 27 de ani. A devenit cunoscut pentru clipurile sale video muzicale cu sincronizarea buzelor.

31 dec. 2022, 10:10
A murit Keenan Cahill. Este vestea teribilă a finalului de an. Lumea divertismentului, în doliu!

Keenan Cahill a strâns milioane de vizualizări pe Youtube la videoclipurile sale. Ba chiar a reușit să convingă și artiști celebri precum Katy Perry sau 50 Cent să i se alăture.

Cahill a murit joi într-un spital din Chicago, a confirmat managerul său, David Graham.

Influencerul suferea de sindromul Maroteaux-Lamy, o afecțiune care provoacă, printre alte simptome, mărirea organelor, pentru care a primit tratamente frecvente și a suferit mai multe operații. Potrivit conturilor sale verificate pe rețelele de socializare, el urma să fie supus unei operații pe cord deschis la începutul acestei luni.

Citește și Un celebru YouTuber a murit la doar 23 de ani din cauza unei boli nemiloase. Ultimul mesaj pentru fani: „Rămas bun, tocilarilor!”

„Au apărut complicații pe care nu le-a putut depăși”, a precizat familia sa.

Cum a ajuns Keenan Cahill să colaboreze cu cei mai în vogă artiști internaționali

Keenan Cahill a devenit una dintre primele vedete virale ale anilor 2010 cu videoclipurile sale cu sincronizarea buzelor, filmate în spatele biroului din dormitor, pe când era încă adolescent. Conceptul era simplu: un Cahill mereu expresiv nu făcea decât să rostească cu aplomb versurile unor hituri ale epocii, precum „DJ Got Us Fallin’ in Love” al lui Usher și „Only Girl (In the World)” al Rihannei, și să urmărească cum se revarsă vizualizările.

Curând, celebrități precum Jennifer Aniston, Katy Perry, 50 Cent și Justin Bieber au început să apară în videoclipurile sale, care au strâns milioane de vizualizări. În plus, a filmat o reclamă pentru Smartwater cu Aniston, a cântat live cu David Guetta, a jucat în videoclipul spațial „Uncharted” al Sara Barilles, a apărut la American Music Awards și a colaborat cu Ariana Grande. De asemenea, a lansat propria sa muzică originală, precum și remixuri.

Citește și Un cunoscut YouTuber a murit la 22 de ani, într-un accident în Islanda. Un avion cu patru cadavre a fost găsit pe fundul lacului

„Întotdeauna am vrut să fiu remarcat”, spunea Keenan cu ceva timp în urmă, într-un interviu, la doar nouă luni după ce și-a încărcat primele videoclipuri. „Obișnuiam să-l întreb pe Dumnezeu: „Vrei?” iar acum îi spun lui Dumnezeu: „Mulțumesc”.

„Sper doar că alți copii ca mine cu boli sau dizabilități să mă vadă și să știe că nu ar trebui să renunțe la visele lor”, a adăugat el. „Orice se poate întâmpla.”