Keith Levene, chitarist și fondator al trupei The Clash, a murit

Legendarul rocker Keith Levene a decedat la spital vineri, 11 noiembrie, potrivit anunțului făcut de apropiații lui.

13 nov. 2022, 14:28
Keith Levene, chitarist și fondator al trupei The Clash, a murit

Keith Leven, unul dintre membrii fondatori ai trupei britanice de rock The Clash, a murit la vârsta de 65 de ani, a anunțat un prieten apropiat al artistului, conform BBC.

Daniel Onoriu, arestat pentru 30 de zile după ce a încălcat ordinul de protecţie obţinut de soţia lui. Anterior arestării, pilotul a ajuns la Psihiatrie după ce a ameninţat că se sinucide

Pe data de 11 noiembrie, Keith Levene, unul dintre cei mai buni chitariști ai tuturor timpurilor, a murit. Vedeta se lupta cu cancerul de ficat de mai bine de doi ani, dar boala l-a răpus. Autorul cu care și-a scris ultima carte a făcut tristul anunț:

„Cu mare tristețe raportez că prietenul meu apropiat și legendarul chitarist Public Image Limited Keith Levene a murit vineri, 11 noiembrie.

Nu există nicio îndoială că Keith a fost unul dintre cei mai inovatori, îndrăzneți și influenți chitariști ai tuturor timpurilor”, a spus Adam Hammond pe Twitter.

Un bărbat care a locuit timp de 18 ani în aeroportul Charles de Gaulle din Paris a fost găsit mort. Povestea lui a inspirat producătorii filmului „Terminalul” cu Tom Hanks

Levene a fondat The Clash cu Mick Jone în anii 70, însă a părăsit trupa înainte ca ei să devină de succes. S-a alăturat, apoi Public Image Ltd, o trupă post-Punk fondată de John Lydon, după ce acesta din urmă a părăsit Sex Pistols.