Kelly Osbourne, transformare uimitoare de-a lungul timpului: Cum arăta înainte şi cum arată acum

Kelly Osbourne, fiica celebrului rocker Ozzy Osbourne, a reuşit să se transforme miraculos de-a lungul timpului. Vedeta a slăbit peste 31 de kilograme în urma dietei şi sportului. Mândră de realizarea extraordinară, Kelly Osbourne a realizat un pictorial sexy pentru coperta revistei Cosmopolitan Body.

RomaniaTV.net
22 dec. 2012, 09:49

„Nu voi fi niciodată acel tip de persoană care să gândească: Sunt atât de sexy. Nu vreau să fiu. Dar am învăţat să mă respect şi să mă iubesc – ceva ce nu credeam că voi fi capabilă să realizez. Anul trecut la premiile Emmy am avut primul moment când m-am simţit cu adevărat bine. Mi-am pus o rochie şi atunci când m-am privit în oglindă am început să plâng”, a mărturisit Kelly Osbourne pentru Cosmopolitan Body.

„Pierderea greutăţii a fost doar unul dintre beneficiile muncii grele pe care am depus-o, în primul rând prin terapie. După terapie, am avut parte de unul dintre cele mai înfricoşătoare momente din viaţa mea. Jur că nu m-am mai simţit niciodată atât de dezbrăcată, pentru că a trebuit să fiu cu adevărat eu şi nu puteam să maschez asta”, a mai precizat fiica lui Ozzy Osbourne.

Vedeta a vorbit şi despre sport şi dietă în interviul realizat pentru Cosmopolitan Body: „Să faci exerciţii nu e distractiv, nu voi minţi că este. Lucrez pe rupte şi nu mi-e bine în acea oră, dar după ce termin mă simt incredibil. Dacă vrei să-ţi schimbi corpul nu poţi să ţii doar dietă. Dacă faci asta, pierzi kilograme, dar apoi te îngraşi la loc. Trebuie să îţi schimbi viaţa şi să te înveţi cu un alt stil de viaţă. Nu e distractiv, dar nu va fi niciodată. Nu-mi refuz nimic, încă mai mănânc ciocolată şi prăjituri şi voi mânca totdeauna. Totul cu moderaţie”, a susţinut Kelly Osbourne.

Kelly Osbourne are o relaţie în prezent cu Matthew Mosshart, fratele solistei trupei The Kills, Alison Mosshart. „Am învăţat în sfârşit să las pe cineva să mă iubească şi să mă trateze aşa cum merit şi acesta este un sentiment extraordinar. Dacă nu crezi că meriţi să fii tratată cum trebuie, nu vei fi.  O mulţime de fete nu cred că merită tot ce este mai bun şi prietenii lor nu le acordă importanţă. Am învăţat asta prin metoda cea mai grea. Dar când l-am întâlnit pe Matthew, totul s-a schimbat şi am realizat că nu am fost niciodată îndrăgostită până atunci „, a mărturisit vedeta.

Kelly Osbourne este designer, cântăreaţă şi star de televiziune.