Kelly Rowland dezvăluie invidia faţă de Beyonce în noua ei melodie VIDEO

Cântăreaţa Kelly Rowland a lansat o nouă melodie cu o puternică încărcătură emoţională în care vorbeşte despre sentimentele de invidie faţă de fosta ei colegă de trupă Beyonce, cât şi despre o relaţie din trecut în care a fost abuzată.

RomaniaTV.net
18 mai 2013, 10:07
Kelly Rowland dezvăluie invidia faţă de Beyonce în noua ei melodie VIDEO

În single-ul lansat de artista de 32 de ani în urmă cu două zile, „Dirty Laundry” („Rufe murdare”), Rowland vorbeşte despre succesul imens al lui Beyonce, fosta colegă din trupa Destiny’s Child, prin versurile: „Când sora mea era pe scenă (…)/ Eu eram furioasă (…)/ O pasăre în cuşcă, nu ai şti niciodată cu ce am avut de-a face/ Am mers pe drumuri separate, dar am fost fericită că a fost grozavă.”

Rowland continuă cu versurile despre perioada în care Beyonce începuse să se bucure de un succes mai mare decât fostele ei colegi de trupă: „Dulce-amărui,/ Ea era sus, eu eram jos/ Nu mint, mă bucur pentru ea, dar eu ce fac acum?”

Pe de altă parte, cântăreaţa povesteşte şi despre o relaţie în care a fost abuzată: „Eram închisă în casa asta, minţind-o pe mama/ Mă gândeam că nu putea fi mai rău, în timp ce amplificam drama/ Am început să chem oameni din cauza lui, eram bătută/ Lovea fereastra de parcă eram eu, până s-a sfărâmat.”

Melodia „Dirty Laundry” este cel mai recent single de pe al patrulea album al lui Kelly Rowland, „Talk a Good Game”, care va fi disponibil în magazinele din Statele Unite din 18 iunie, scrie Huffington Post.

Citeşte şi Destiny’s Child a revenit: Cele trei cântăreţe sexy, în costume de piele, au înfierbântat Super Bowl

Grupul Destiny’s Child s-a format în anul 1990, în Texas, din componenţa iniţială făcând parte Beyonce Knowles, Kelly Rowland, LaTavia Roberson şi LeToya Luckett. Primul album al trupei a fost lansat în 1998. Un an mai târziu, cu albumul „The Writings on the Wall”, grupul a început să devină cunoscut. Succesul a venit, însă, odată cu transformarea Destiny’s Child în trio.

Citeşte şi Kelly Rowland, fostă membră Destiny’s Child, cu un posterior suspect de…rotund FOTO

Trupa şi-a anunţat despărţirea în 2002, reunindu-se doi ani mai târziu doar pentru lansarea unui album de studio. Ulterior, cele trei artiste s-au dedicat exclusiv proiectelor solo.