„Ken” din New York, despre „Barbie” din Ucraina: Arată prea „artificial”

Tânărul din New York care a cheltuit o sumă impresionantă de bani pentru a arăta ca păpuşa Ken i-a transmis fetei din Ucraina, care seamănă cu Barbie, că arată prea "artificial".

RomaniaTV.net
03 nov. 2012, 14:17

Dacă există o păpușă Barbie în carne şi oase şi un tânăr care seamănă cu Ken, nu poate să existe decât un singur destin – cei doi trebuie să se întâlnească şi să se îndrăgostească.

Asta nu se va întâmpla însă prea curând, spune Justin Jedlica, al cărui corp este pompat cu atât de mult silicon încât a fost poreclit „Ken” (partenerul lui Barbie, faimoasa păpuşă produsă de Mattel).

Într-un interviu exclusiv pentru Huffington Post, Jedlica nu a avut cuvinte prea fumoase pentru Valeria Lukyanova, fata din Ucraina care seamănă cu Barbie.

„Mi se pare frumoasă, dar mi se pare că o mare parte din look-ul ei înseamnă machiaj, păr fals și corsete care subţiază. Travestiţii obţin acelaşi efect cu machiaj și costume de ani de zile”, a spus „Ken”.

Jedlica, din New York City, este cu siguranţă dedicat cu privire la modificările corporale. El şi-a făcut peste 90 de intervenţii chirurgicale pentru a obține un corp „muscular” şi trăsăturile faciale cizelate pe care le are astăzi. A fost injectat cu silicon peste tot în corp, a avut mai multe operaţii la nas și intenționează să continue cu operaţiile estetice. Până în prezent, aceastea l-au costat aproximativ 100.000 de dolari.

Lukyanova, din Ucraina, a cheltuit peste $800,000 pe înfăţişarea sa, deşi nu a fost confirmat dacă şi-a făcut sau nu operţii estetice.

Citeşte şi: Moda „anime” are o nouă vedetă. Vezi transformarea EXTREMĂ a unei tinere din Ucraina FOTO&VIDEO