Kevin Costner, sfâşietor: Whitney, nu te teme când îi vei cânta Domnului, eşti suficient de bună

Celebrul actor a ţinut un discurs de 20 de minute, cu care i-a emoţionat până la lacrimi pe cei prezenţi la înmormântarea lui Whitney Houston.

RomaniaTV.net
18 feb. 2012, 19:53
Kevin Costner, sfâşietor: Whitney, nu te teme când îi vei cânta Domnului, eşti suficient de bună

Discursul lui Kevin Costner a fost unul dintre cele mai aşteptate momente de la ceremonia de înmormântare a lui Whitney Houston. Timp de 20 de minute, partenerul artistei din filmul „The Bodygurd” (1992), a ţinut o cuvântare care i-a emoţionat până la lacrimi pe cei prezenţi, el evocând personalitatea celei dispărute, dar şi amănunte de pe platourile de filmare.

„I will alwais love you” (Te voi iubi mereu) au fost primele sale cuvinte, amintind încă o dată de titlul celebrei piese a lui Whitney. „Trebuie să ne ştergem lacrimile să uităm de durere sau de mânia acestei dispariţii şi să ne amintim de această dulce minune Whitney„, a continuat el Apoi, el a evocat trecutul lor comun, din cadrul bisericii baptiste, unde mama lui Costner cânta la pian, iar Whitney Houston cânta.

Adresându-se marii dispărute, actorul a adus în discuţie şi celebrul film The Bodyguard: „Mulţi puteau să joace în locul meu, dar tu erai singura cere o putea interpreta pe Rachel, la vremea eceea. Nu erai doar frumuşică, erai cât de frumoasă putea fi o femeie. Oamenii nu te plăceau, te adorau! Ai plecat prea curând” .

Finalul discursului a fost însă unul care a sfâşiat inimile: „Du-te Whitney, du-te. Escortată de o armată de îngeri, către Dumnezeu Tatăl. Când vei cânta înaintea Lui, nu-ţi fie teamă, eşti suficient de talentată„.