Khabib Nurmagomedov îl ironizează pe Floyd Mayweather şi-l provoacă la un meci mixt de box şi MMA

Khabib Nurmagomedov l-a ironizat pe Floyd Mayweather pentru vârsta sa (43 de ani) şi i-a lansat o provocare la un meci de 12 runde, din care una de MMA.

RomaniaTV.net
03 mart. 2020, 11:13
Khabib Nurmagomedov îl ironizează pe Floyd Mayweather şi-l provoacă la un meci mixt de box şi MMA

Rusul e programat să-şi apere pentru a cincea oară titlul UFC în gala UFC 249, pe 18 aprilie 2020, împotriva lui Tony Ferguson şi se află în periada de antrenament, dar nu a scăpat ocazia de a încerca să-şi aranjeze un meci cu o bursă impresionantă. Adversarul? Floyd „Money” Mayweather, garantul celor mai profitabile meciuri din lumea sporturilor de contact. 

Khabib, l-a ironizat pe Floyd, probabil sperând că acesta va răspunde şi astfel se va apropia de un meci de vis pentru orice luptător, cu o bursă de câteva zeci de milioane de dolari.

„El vrea doar să fie băgat în seamă, știți și voi. Am văzut că a fost ziua lui acum vreo două zile, a împlinit 48 sau 49 de ani, ceva de genul acesta. E cam ca tata. Nici nu știu cum îl voi pocni în față”, a declarat Khabib.

Pentru că a învăţat din meciul lui Conor McGregor cu Mayweather, desfăşurat după reguli de box şi pierdut fără drept de apel de irlandez, chiar dacă dus pe picioare, Khabib propune o desfăşurare inovatoare: 11 runde de box, de 3 minute, şi o a 12-a de MMA, de 5 minute.

„Dacă vrei să te bați, vino la UFC. Aia e bătaie adevărată. Eu nu sunt boxer, nu sunt un simplu wrestler. Sunt un luptător de MMA. Ok, hai să o facem. 11 runde de trei minute, iar ultima, cea cu numărul 12, cinci minute pline de MMA. Dacă îi convine, eu mă bat cu el”, a mai spus Khabib.

Practic, rusul s-ar asigura că, dacă rămâne în picioare după cele 11 runde, victoria i-ar fi ca şi asigurată în ultima repriză, pentru că este aproape imposibil ca un boxer de 43 de ani să stăpânească lupta la sol la un nivel atât de înalt şi să mai poată duce şi 5 minute cu un campion mondial.

Mayweather, retras din activitate, cel puţin momentan, nu a oferit nici o reacţie.

Citeşte şi: Simona Halep: „Mă dor încheieturile, spatele și coloana vertebrală”