Tratamentul secret al lui Kim Kardashian pentru un păr lung și sănătos. Se prepară dintr-un aliment banal și ieftin!

Cu toate ne dorim să avem o podoabă capilară frumoasă și sănătoasă. Multe femei cheltuie o mică avere pe produsele profesionale, însă rezultatele sunt insesizabile.

07 apr. 2022, 13:19
Tratamentul secret al lui Kim Kardashian pentru un păr lung și sănătos. Se prepară dintr-un aliment banal și ieftin!

Tratamentul secret al lui Kim Kardashian pentru un păr lung și sănătos. Am văzut-o de multe ori pe Kim Kardashian defilând cu părul ei strălucitor și lung însă nu ne-am fi gândit niciodată că aceasta folosește un truc banal și ieftin, dar care dă părului un aspect de milioane.

Tratamentul secret al lui Kim Kardashian pentru un păr lung și sănătos. Se prepară dintr-un aliment banal și ieftin!

Vedeta folosește banala apă de orez pe scalp pentru un păr fără cusur. Este un preparat care se face cât ai clipi și stimulează creșterea părului și îi conferă un aspect sănătos.

Aceasta aplică tratamentul o dată sau de două ori pe săptămână, iar efectele sunt imediate, firul de păr este mai gros, iar podoaba capilară crește mai repede. Acest preparat îți va hrăni părul din interior spre exterior, făcându-l mai puternic. Pe măsură ce apa de orez va pătrunde în structura firului, părul tău va deveni mai rezistent la rupere și avea un ritm de creștere accelerat.

Tot ce ai nevoie e o ceașcă de orez organic, un recipient și apă. Clătiți orezul nefiert și puneți-l în bol. Apoi, adăugați apă și lăsați amestecul la macerat timp de o oră. Strecoară amestecul și păstrează apa într-un recipient. La duș, după șamponare, aplicați apa de orez pe scalp și șuvițe, lăsând-o să stea timp de 20 de minute până la o oră. În cele din urmă, clătiți.

Citește și: Colaborare-bombă în showbiz. Cătălin Botezatu pregătește o surpriză cu Kim Kardashian. Ce vrea să facă faimosul creator de modă
Puteți folosi apa de orez în mai multe moduri, cum ar fi ca mască de păr sau toner. Nu e de mirare că apa de orez e folosită de secole de către femeile din China, Japonia și Asia de Sud-Est, ca tratament pentru păr. Apa de orez e bogată în aminoacizi, a vitamine B și E, minerale și antioxidanți.

Dacă aveți părul vopsit, puteți amesteca apa de orez cu avocado pentru a face o mască de păr extrem de hidratantă. Amestecul este bogat în vitaminele B, E și K și în grăsimi sănătoase, așa că va hidrata firul de păr va diminua efectele stresului oxidativ asupra scalpului.

Citește și: Idila care a șocat Hollywood-ul. Actorul de comedie Pete Davidson a sedus-o pe cea mai sexy divă a momentului, Kim Kardashian


loading...