Kiki Cioran cerută în căsătorie de iubitul ei. Cum a răspuns vedeta

Kiki Cioran a fost cerută de iubitul ei în căsătorie de iubitul ei, Alex Dobrescu, chiar de la primele ore ale dimineții. Vedeta a fost întâmpinată cu un buchet mare de trandafiri.

20 oct. 2022, 11:34
Kiki Cioran cerută în căsătorie de iubitul ei. Cum a răspuns vedeta

Kiki Cioran a fost cerută de iubitul ei în căsătorie de iubitul ei, Alex Dobrescu, chiar de la primele ore ale dimineții. Cu toate că de multe ori a afirmat că nu vrea să facă pasul cel mare, iată că de această dată Kiki a fost crerută în căsătorie de tatăl micuței lor, în mod oficial.

Cum a fost surprinsă de cererea în căsătorie

Kiki Cioran și a început dimineața cum nu se poate mai bine. Alex Dobrescu a venit lângă ea la pat și i-a adresat celebra întrebare. Imediat Cristina Cioran a venit și cu răspunsul care evdient a fost unul pozitiv.

”Da, m-a cerut de soție! Acum de dimineață s-a întâmplat, la prima oră, ca să nu cumva să mă gândesc prea mult (râde). De dimineață a venit și a improvizat ceva, a venit la pat, mi-a adus niște flori. Nu mi-a oferit încă inelul, e comandat, mi-a dat doar florile”, a povestit aceasta pentru spynews.ro.

Cristina Cioran a precizat câ nu a fost pentru ptrima dată când iubitul ei, Alex Dobrescu, a întrebat-o dacă vrea să-i fie soție. Diferența este, însă, că de această dată a fost ceva mai oficial.

”S-a mai întâmplat de multe ori să mă ceară, dar am decis împreună că nu are sens, că nu ne grăbim, că nu ne interesează asta acum, dar el își dorește foarte tare oficializare și de aceea”, a mai povestit ea.

Citește și: EXCLUSIV Dana Budeanu, confruntare în direct cu George Simion: „Domnul Simion, avem SIE și SRI în spate la protest?” / „Deci veniți, dacă avem. Da, avem!”

Cei doi se pregătesc de nuntă

Cum de data aceasta este ceva mai oficial, Kiki Cioran și Alex Dobrescu vor începe pregătirile de nuntă. Mai mult,  Kiki susține că iubitul ei deja se gândește la pregătiri.

„O să ne gândim și la nuntă, el deja se gândește. Nu știu deocamdată, în niciun caz azi nu se căsătorim, ar fi și imposibil din punct de vedere legal să te înscrii și oficiul stării civile, bine, dacă nu s-a dus deja acum să înscrie, nici nu știu. El e o persoană foarte expansivă și îi place să facă surpriză și îl las pe el să se desfășoare”, a mai adpugat aceasta.

Kiki și Alex Dobrescu au împreună o fetiță, însă cei doi se gândesc să mai facă unul.

Citește și: EXCLUSIV – Cum a rezolvat Dana Budeanu problema cu facturile uriaşe primite de părinţii ei: „Să nu mai faceţi niciodată asta!”