Kim Jong-un aplaudă un grup de femei care cântă şi dansează pentru el, într-un spectacol bizar VIDEO

O filmare ciudată care a fost dată publicităţii arată un grup de femei îmbrăcate în uniforme militare, în Coreea de Nord, care cântă şi dansează în faţa liderului Kim Jong-un, dezvăluie dailymail.co.uk.  

RomaniaTV.net
17 ian. 2020, 08:06

Femeile îmbrăcate în uniformă de soldaţi sunt înarmate cu o chitară, un acordeon şi tobe. Ele prezintă un spectacol într-o sală mică, în faţa liderului Coreei de Nord şi par a fi foarte emoţionate, deşi clipul nu are sonor. Kim iniţial nu pare a fi foarte impresionat de performanţă, dar ulterior le aplaudă, ba chiar acceptă să fie fotografiat împreună cu ele. Nu este deloc clar locul unde a fost filmată scena,  pare a fi o sală de clasă, dar în online imaginile au ajuns joi, prin intermediul NK News.

În cel de-al doilea set de imagini, Kim se află în mijlocul femeilor soldaţi. Leaderul nord-coreean zâmbeşte, dar o femeie din spatele lui se supără fiindcă o colegă îi deranjează căciula şi se întoarce s-o admonesteze. Femeile par extrem de fericite că au oportunitatea să se fotografieze cu liderul militar. 

În al treilea set de imagini, Kim este văzut cum refuză o pernă de la una dintre femei, care arată foarte dezamăgită din acest motiv. Şi mai există cîteva imagini cu femeile în uniformă care joacă volei.

Liderul din Coreea de Nord a ieşit în public foarte puţin în acest an, în condiţiile în care negocierile dintre Pyongyang şi Washington, în ceea ce priveşte programul nulear nord-coreean, au eşuat. Coreea de Nord a avertizat că va continua testele cu rachete balistice intercontinentale dacă SUA nu devin mai flexibile.

SUA consideră pe de altă parte că ţara nord-coreeană ar trebui să renunţe la componentele nucleare şi la programele cu rachete balistice înainte de a renunţa la sancţiunile impuse.

Citeşte şi: Donald Trump: Coreea de Nord va deveni un alt fel de rachetă, una economică