Donald Trump: Coreea de Nord va deveni un alt fel de rachetă, una economică

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anunţat în mesaje publicate vineri noapte pe Twitter că al doilea summit cu liderul nord-coreean, Kim Jong-un, va avea loc pe 27 şi 28 februarie, la Hanoi, şi a subliniat că, sub conducerea acestuia, Coreea de Nord va deveni o mare sursă de inspiraţie economică.

RomaniaTV.net
09 feb. 2019, 08:32
Donald Trump: Coreea de Nord va deveni un alt fel de rachetă, una economică

În urmă cu câteva ore, preşedintele american a scris: „Reprezentanţii mei tocmai au părăsit Coreea de Nord după o întlnire productivă şi un acord privind data pentru un nou summit cu Kim Jong-un. Va avea loc la Hanoi, Vietnam, pe 27 şi 28 februarie. Abia aştept să mă întâlnesc cu preşedintele Kim şi să avansăm problema păcii”.

El a revenit cu un alt mesaj: „Coreea de Nord, sub conducerea lui Kim Jong-un, va deveni o mare sursă de inspiraţie economică. El ar putea să îi suprindă pe unii, dar nu mă va suprinde pe mine, pentru că am ajuns să îl cunosc şi să înţeleg pe deplin cât de capabil este. Coreea de Nord va deveni un alt fel de rachetă – una economică”.

Preşedintele SUA Donald Trump a anunţat în discursul privind „Starea Uniunii” că va avea luna aceasta un al doilea summit cu liderul nord-coreean Kim Jong-un.