Kim Kardashian, dezvăluire ŞOCANTĂ despre sarcină: „Nu aş dori nimănui aşa ceva”

Kim Kardashian a fost invitată la Ellen DeGeneres Show, prilej cu care a făcut publice imagini inedite cu fetiţa ei şi a lui Kanye West, North, dar a făcut şi o serie de dezvăluiri despre perioada sarcinii.

RomaniaTV.net
17 ian. 2014, 13:50
Kim Kardashian, dezvăluire ŞOCANTĂ despre sarcină: „Nu aş dori nimănui aşa ceva”

Kim Kardashian este o mămică foarte mândră, însă până să ajungă aici recunoaşte că a avut mari probleme, în special în perioada sarcinii.

Despre fetiţa ei de şapte luni, North, Kim Kardashian spune că este un copil „perfect”. „Se schimbă mereu. Într-o zi seamănă cu Kanye, în altă zi seamănă cu mine. E o nebunie”, a spus Kim, adăugând că mereu şi-a dorit şase copii, dar că acum, după ce a aflat ce înseamnă maternitatea, ar putea avea şi un milion.

Totuşi, entuziasmul păleşte când îşi aminteşte de perioada sarcinii, care a fost departe de una uşoară. „Sarcina… nu aş dori nimănui aşa ceva. Nimănui”, a mărturisit Kim Kardashian. „Când tragi linie, totul merită, însă sarcina nu a fost o experienţă uşoară pentru mine. Chiar deloc. Cine spune că sarcina este un lucru minunat, MINTE. Naşterea a fost relativ uşoară, dar sarcina a fost cu multe complicaţii. Am avut probleme medicale, am avut preeclampsie şi în plus m-am îngrăşat foarte mult. A fost o perioadă dificilă şi din punct de vedere psihic”, a adăugat starleta.