Kimberly Guilfoyle, iubita lui Donald Trump Jr., testată pozitiv la coronavirus. Cum se simte nora preşedintelui american

Kimberly Guilfoyle (51 ani), iubita fiului cel mare al președintelui american, Donald Trump Jr. (42 ani), a fost testată pozitiv pentru coronavirus, în timp ce se afla în Dakota de Sud, a anunțat CBS News.

RomaniaTV.net
07 iul. 2020, 06:29
Kimberly Guilfoyle, iubita lui Donald Trump Jr., testată pozitiv la coronavirus. Cum se simte nora preşedintelui american

Fosta vedetă NBC intenționa să călătorească în Dakota de Sud pentru a vedea discursul președintelui Donald Trump de Ziua Americii și show-ul de artificii de la Muntele Rushmore. Din păcate, diagnosticul i-a stricat planurile, așadar Kimberly a fost obligată să intre în izolare.

Se simte bine și va fi testată din nou, pentru a ne asigura că diagnosticul este corect, de vreme ce este asimptomatică”, a declarat Sergio Gor, șeful personal al echipei de campanie a lui Trump.

Din fericire, Donald Trump Jr. a fost negativ la coronavirus, iar temerile că preşedintele american ar fi putut fi contactat nu mai există.

Kanye West, soţul lui Kim Kardashian, şi-a anunţat candidatura pentru preşedinţia SUA

Rapperul american Kanye West, un susţinător vocal al preşedintelui Donald Trump, a anunţat, sâmbătă, pe Twitter, că va candida la preşedinţia Statelor Unite ale Americii. 

Trebuie să îndeplinim promisiuea Americii având încredere în Dumnezeu, unificându-ne viziunile şi construindu-ne viitorul. Candidez la preşedinţia SUA! #2020VISION»„, a scris Kanye West pe Twitter.

Citeşte şi Kanye West va spijini familia lui George Floyd! Ce sumă a donat acesta pentru educaţia fiicei de 6 ani

Potrivit Reuters, nu este clar dacă West a fost serios în privinţa unei candidaturi cu trei luni înainte de alegeri sau dacă chiar şi-a depus actele în acest sens.

West şi soţia lui, Kim Kardashian West, s-au întâlnit cu Donald Trump în 2018, la Casa Albă.

Ai întregul meu sprijin„, i-a răspuns lui West pe Twitter proprietarul Tesla. Elon Musk.