Klaus Iohannis a decorat-o pe actriţa Stela Popescu cu Ordinul „Steaua României”, chiar de ziua ei

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de decorare a actriţei Stela Popescu cu Ordinul Naţional „Steaua României" în grad de Cavaler. Ea a împlinit luni 80 de ani.

21 dec. 2015, 10:17
Klaus Iohannis a decorat-o pe actriţa Stela Popescu cu Ordinul „Steaua României”, chiar de ziua ei

Potrivit comunicatului Administraţiei Prezidenţiale, președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Cavaler doamnei Stela Popescu, „în semn de înaltă apreciere pentru remarcabilele interpretări artistice susținute pe cele mai importante scene din țară, pentru dragostea și talentul de care a dat dovadă în promovarea artei teatrale, prin care a încântat numeroase generații de spectatori”.

Citeşte şi: Filmuleţul devenit viral. Stela Popescu, monolog de excepţie despre problemele grave din învăţământ VIDEO

Una dintre cele mai cunoscute personalităţi din România, actriţa Stela Popescu, împlineşte, luni, 80 de ani, ocazie cu care la Teatrul de Revista Constantin Tănase a fost organizat un spectacol aniversar numit „Aplauze, Stela”.

La final, Stela Popescu a făcut o promisiune îmbucurătoare pentru toţi admiratorii ei: „Vă aştept pe 21 decembrie 2020”.

Stela Popescu s-a născut pe 21 decembrie 1935 la Orhei, în Basarabia, dar odată cu invadarea rusă, a fost obligată să fugă în România cu mama sa şi s-au stabilit al Braşov. A studiat la Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică şi din 1954 şi până astăzi a jucat în mii de spectacole de teatru, televiziune şi în filme. Este celebră pentru cuplurile formate pe scenă alături de Ştefan Bănică şi apoi Alexandru Arşinel, alături de care performează şi acum.