Klaus Iohannis a enervat „generaţia Facebook”. Câte like-uri A PIERDUT după afirmaţiile scandaloase

Klaus Iohannis a enervat generaţia Facebook. Preşedintele a pierdut într-o singură zi mii de likeuri, după ce a afirmat că recuperarea prejudiciilor aduse statului de către Dan Voiculescu este o "banală chestie administrativă", dar şi că acţiunea ANAF-ului a fost una "heirupistă".

18 feb. 2016, 08:36

Potrivit site-ului facebrands.ro, Klaus Iohannis a pierdut aproape 14.000 de likeuri. Mai exact, atâtea persoane şi-au retras likeul de pe pagina de Facebook a preşedintelui – aproape 12.000 au făcut acest gest astăzi, iar peste 2.200 ieri, când preşedintele a făcut afirmaţiile controversate.

Mai mult de atât, mai multe persoane au publicat pe reţeuaua de socializare fotografii în care îşi retrag like-ul.

Citeşte şi: Tudor Chirilă, atac DUR la preşedintele Iohannis: „Trebuie să fii prost să nu vezi…”

Totodată, numeroase persoane i-au lăsat comentarii pe pagina de Facebook în care îi critică afirmaţiile făcute.  „Să vă fie ruşine! Îmi retrag like-ul pe care vi l-am dat din toată inima. Dacă aş putea, mi-aş retrage şi votul! M-aţi dezamăgit şi cred că sunteţi o ruşine pentru România, de vreme ce vă aliaţi cu hoţii şi cu mincinoşii!”, a scris un utilizator al reţelei.
Citeşte şi: Klaus Iohannis, atacat pe Facebook: Ruşine să îţi fie pentru ziua de azi
„Domnule Presedinte, este prima data cand dezamagiti cu adevarat!!! Cunosc destule cazuri de executari, si pentru niciuna nu am vazut dand „explicatii” premierul tarii si nici pe presedinte promitand ca se vor gasi solutii! Acele 60 de milioane sunt banii cetatenilor acestei tari, de care ar trebui sa se bucure…in invatamant, autostrazi, sanatate, etc., chiar si dupa un an si sase luni de la hotararea definitiva. Pacat ca ati decis sa dezamagiti acei oameni care au facut diferenta intre turul 1 si turul 2 de alegeri prezidentiale!”, a scris un altul. 

Printre cei care l-au criticat pe preşedinte se numără şi Tudor Chirilă. Artistul a lansat pe pagina sa de socializare un atac dur la adresa liderului de la Cotroceni.

Klaus Iohannis a comentat miercuri acţiunea ANAF în cazul posturilor TV ale trustului Intact, care ocupă clădiri aflate în executare silită. Klaus Iohannis a catalogat abordarea ANAF în cazul televiziunilor Antena Group ca fiind heirupsită”, „nepotrivită” şi „discutabilă”.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, despre cazul Antena 3: Această abordare heirupistă a ANAF mi se pare cel puţin nepotrivită

„Eu cred că ați ajuns într-o situație neplăcută și inutilă. În primul rând, cred că libertatea de exprimare în media nu poate fi suprimată pentru banale motive administrative. În al doilea rând, această abordare heirupistă a ANAF mi se pare cel puțin nepotrivită, dacă nu discutabilă”, a spus Iohannis, întrebat despre acțiunea ANAF în cazul Antenelor.

Mai multe sedii ale Intact au fost confiscate de stat pentru acoperirea unui prejudiciu evaluat la 60 de milioane de euro în dosarul ICA, în care Dan Voiculescu, fostul patron al grupului, a fost condamnat a 10 ani de închisoare.