Klaus Iohannis, aşteptat cu găini de plastic de susţinătorii lui Ponta, în faţa unui post TV

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Aproximativ 200 de susţinători ai lui Victor Ponta îl aşteaptă pe Klaus Iohannis în faţa sediului unui post TV unde ar urma să aibă loc o dezbatere între cei doi cu câte o găină de plastic în mână, simbolizând laşitatea de care a dat dovadă candidatul ACL la alegerile prezidenţiale refuzând să participe la o dezbatere cu premierul înainte de al doilea tur de scrutin, de duminică, 16 noiembrie.

RomaniaTV.net
11 nov. 2014, 16:53
Klaus Iohannis, aşteptat cu găini de plastic de susţinătorii lui Ponta, în faţa unui post TV

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Refuzul lui Klaus Iohannis de a participa la o dezbatere cu Victor Ponta înaintea turului doi al alegerilor prezidenţiale este taxat dur de alegători. Aproximativ 200 de susţinători ai lui Victor Ponta au organizat un protest spontan marţi seară, când au mers în faţa sediului Realitatea TV ţinând în mâini câte o găină de plastic, simbol pentru ceea ce ei consideră laşitatea lui Iohannis în confruntarea cu Ponta.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Protestul de marţi seară a venit la câteva ore după ce în jur de 50 de găini, unele moarte, au fost aruncate peste gard, în curtea sediului ACL. La gâtul lor era agăţat un bilet cu mesajul: „Sunt Iohannis şi mi-e frică de dezbatere”. La sediul ACL a ajuns şi poliţia care face verificări pentru prinderea celor care au aruncat păsările peste gard.

Găinile au fost aruncate în curtea ACL marţi, cu puţin timp înainte de sosirea preşedintelui PPE, Joseph Daul, la întâlnirea cu Klaus Iohannis, Vasile Blaga şi Anca Boagiu.

 

Citeşte şi: POLIŢIA, la sediul ACL pentru a ancheta CAZUL GĂINILOR. Alina Gorghiu: Îmi provoacă scârbă