Klaus Iohannis, atac dur la adresa premierului Viorica Dăncilă: DILETANTISMUL ei a pus pe BUTUCI relaţiile cu lumea arabă

Publicat: Luni, 25 Martie 2019 17:31 // Actualizat: Luni, 25 Martie 2019 17:36 // Sursa: romaniatv.net

Președintele Klaus Iohannis susține că premierul Viorica Dăncilă a dat dovadă de diletantism în momentul în care a anunțat în SUA că se mută ambasada României de la Tel Aviv la Ierusalim. Iohannis a spus că din acest motiv regele Iordaniei și-a anunlat vizita în România.

Scandalul dintre Palate pe tema ambasadei României în Israel ia amploare. Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, că România a construit o relaţie de încredere cu lumea arabă, iar până ieri aceasta era o constantă a politicii externe a ţării noastre, însă "acuma doamna a reuşit să o pună pe butuci şi pe asta”.

Klaus Iohannis, reacţie la anunţul Viorică Dăncilă că România îşi va muta la Ierusalim ambasada din Israel: "Premierul e ignorant"

”Iniţial, eu am avut un program cam strâns în seara asta. Trebuia să merg repede de aici să fiu gazda unui musafir important şi drag, regele Iordaniei trebuia să vină, dar datorită diletantismului dnei prim-ministru, care ne-a stricat relaţia cu această zonă, nu mai este cazul. Regele Iordaniei s-a simţit personal jignit de abordarea dnei prim-ministru la acel congres din America şi a contramandat vizita. Este o reală problemă pentru România", le-a spus Iohannis participanţilor la dezbaterea privind "Viitorul oraşelor româneşti în contextul european al conceptului de dezvoltare locală”, organizată de Asociaţia Oraşelor din România.

Traian Băsescu: Politica externă a României este dăncilizată, se face în interesul strict al lui Dragnea

"România a construit o relaţie de încredere cu lumea arabă, asta e una dintre puţinele constante, a fost cel puţin până ieri, una din puţinele constante din politica externă, unde ca stat am avut o atitudine fermă, corectă faţă de parteneri. Acuma doamna a reuşit să o pună pe butuci şi pe asta. Nu e o glumă. E foarte, foarte trist. Pentru ce? Pentru nimic”, a mai spus preşedintele.

"De aceea, sunt încântată să anunţ astăzi, în faţa audienţei AIPAC, că după finalizarea analizei de către toţi actorii constituţionali implicaţi în procesul decizional din ţara mea şi în deplin consens, eu, ca prim-ministru al României şi Guvernul pe care îl conduc, vom muta ambasada României la Ierusalim, capitala Israelului”, a declarat Viorica Dăncilă în aplauzele sălii. Dăncilă a precizat că susţinerea faţă de Israel şi de comunitatea evreiască constituie preocuparea constantă a Guvernului.
Regele Abdullah II al Iordaniei şi-a anulat vizita în România după ce premierul Viorica Dăncilă a anunţat că ambasada României în Israel se va muta de la Tel Aviv la Ierusalim, conform arabnews.com. Invitaţia de a vizita România i-a fost adresată anul trecut suveranului iordanian de către preşedintele Klaus Iohanni, la o întâlnire avută cu ocazia participării la Adunarea Generală ONU. Atunci, cei doi oficiali au discutat despre oportunităţile pe care le prezintă exercitarea de către România a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, preşedintele Klaus Iohannis subliniind disponibilitatea ţării noastre de a acţiona în această calitate pentru consolidarea relaţiei dintre UE şi Iordania.
loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
26 mar 15:20
Răspunde | Votează email 0 email
Allison Howarts
Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: [email protected] puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
1) vrăji vrăji
2) vrăji pierdute
3) Vrăjile divorțului
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
[email protected]
26 mar 09:24
Răspunde | Votează email 0 email
NAE
Dar cu lumea israelita tu ce ai facut mai NAE??? comicul!!
1
EUR
4.7791
RON
12 Dec
noapte 3 °
zi 8 °
Ultimele joburi adaugate
24 H