Klaus Iohannis cere prinderea urgentă şi judecarea celui care l-a ucis pe poliţistul aflat în misiune

Klaus Iohannis a transmis, duminică seară, un mesaj de condoleanţe după ce un poliţist din Timiş a fost ucis în misiune de un bărbat urmărit internaţional pentru tâlhărie, precizând că are încredere că autorităţile îl vor prinde pe făptaş.

02 iun. 2019, 19:13
Klaus Iohannis cere prinderea urgentă şi judecarea celui care l-a ucis pe poliţistul aflat în misiune

Klaus Iohannis a mai precizat că este cu gândul alături de toţi cei care îşi pun viaţa în pericol, în timpul misiunilor pe care le au de îndeplinit, pentru a fi în slujba cetăţenilor României.

Victor Ponta cere audierea în Camera Deputaţilor a lui Carmen Dan. „Un ministru care nu îşi apără oamenii trebuie să plece!”

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, îşi exprimă profundul regret pentru tragicul incident petrecut duminică, 2 iunie a.c., în judeţul Timiş, în urma căruia un poliţist român, aflat la datorie, şi-a pierdut viaţa din cauza unor răni prin împuşcare. Preşedintele Klaus Iohannis transmite condoleanţe familiei îndurerate şi are deplină încredere că organele abilitate vor depune toate eforturile astfel încât făptuitorul să fie urgent prins şi deferit justiţiei”, a transmis Administraţia Prezidenţială, într-un comunicat de presă al Preşedinţiei României.

Dumitru Coarnă cere DEMISIA lui Carmen Dan, după uciderea poliţistului din Timiş

Un poliţist în vârstă de 42 ani, de la Postul de Poliţie Recaş, a fost împuşcat mortal, în misiune, de un fugar, respectiv Marcel Ionel Lepa, de 47 de ani, din oraşul Lugoj, care era dat în urmărire internaţională pentru tâlhărie.

Traian Berbeceanu, mesaj dur pentru Carmen Dan după ce un poliţist a fost împuşcat mortal în misiune

Până la ora transmiterii ştirii, bărbatul nu a fost prins.

Poliţist din Timiş, MORT la datorie după ce a fost ÎMPUŞCAT. Autorităţile sunt în ALERTĂ. Prima reacţie a COLEGILOR