Iohannis: „Craiova este o locatie economică de primă mână în Europa, iar pentru asta e nevoie de investiţii şi de extindere” VIDEO

Klaus Iohannis a făcut miercuri o vizită la fabrica Ford de la Craiova, prilej cu care a susţinut şi un discurs în care îşi arată aprecierea faţă de aportul uzinei la dezvoltarea zonei Craiova şi îndeamnă autorităţile să înceapă să construiască programe de dezvoltare bazate pe finanţare europeană.

RomaniaTV.net
22 iul. 2020, 10:02
Iohannis: „Craiova este o locatie economică de primă mână în Europa, iar pentru asta e nevoie de investiţii şi de extindere” VIDEO

„Despre echipa Ford pot sa spun fara retinere ca este una foarte perfortmanta, de la conducere pana la toti angajatii. Sunt exemple foarte bune despre cum sa functioneze o uzina. Felicitari tuturor!

Am auzit ca exista planuri de extindere.

La sosirea din aeroport am avut si o intalnire cu reprezentantii autoritatilor locale. Locatia economica Craiova este o locatie de prima mana in Europa, iar pentru asta e nevoie de investitii si de extindere.

Mesajul meu a fost clar: construiti proiecte pentru banii europeni. I-am invitat să pregătească din timp proiecte pentru Craiova, proiecte pentru întregul județ, pentru întreaga regiune: infrastructură, dezvoltare economică, dezvoltarea sistemului educațional, fiindcă acești investitori au nevoie de lucru de mână calificată, și toate acestea pot fi făcute și vor fi făcute folosind prioritar bani europeni. De asta m-am bătut acolo pentru bani europeni! Nu pentru mine! Pentru România și pentru dezvoltarea României”, a spus preşedintele Iohannis la Craiova.

Citeşte şi: Nicuşor Dan: „Bucureştiul va avea metrou uşor cu şase rute. Investiţia este de 100-150 de milioane, din fonduri europene”