Klaus Iohannis, dat în judecată de o româncă pentru două milioane de euro. Motivul bizar pentru care femeia a cerut imensa sumă

Un caz judiciar cu totul neobișnuit și fără precedent a captat atenția magistraților din Constanța, unde o femeie a decis să-l dea în judecată pe președintele țării, Klaus Iohannis, solicitând retroactiv suma de 2 milioane de euro pentru creșterea unui copil minor.

15 ian. 2024, 13:36
Klaus Iohannis, dat în judecată de o româncă pentru două milioane de euro. Motivul bizar pentru care femeia a cerut imensa sumă

Detaliile sunt cu atât mai surprinzătoare cu cât acest „copil” are acum 40 de ani, iar femeia în cauză nu a oferit nicio explicație clară privind acțiunea sa. De asemenea, ciudat este și acționarea în judecată a președintelui Iohannis, care nu are nici atribuții în acest sens și nici nu era președinte pe vremea când copilul respectiv era minor.

De asemenea, nu este clar dacă femeia susține că nu a primit indemnizația legală de creștere a copilului sau că actualul președinte ar fi tatăl copilului său.

Potrivit informațiilor disponibile, femeia a formulat această cerere de despăgubiri, afirmând că ar fi avut grijă de copilul în numele căruia a inițiat procesul. Ceea ce este și mai uluitor, suma solicitată este retroactivă, acoperind o perioadă în care beneficiarul creșterii este acum un adult de 40 de ani.

Citește și: Cornel Dinicu și-a schimbat varianta. Patronul Fermei Dacilor susține acum că doi angajați ar fi vinovați pentru incendiu

În ciuda lipsei de explicații pentru motivele acestei acțiuni neobișnuite, magistrații au primit dosarul și au solicitat detalii specifice din partea reclamantei. Aceasta include date precise privind obiectul cererii, motivele de fapt și de drept, și, mai important, dovezi care să susțină pretențiile financiare.

Deși termenul legal pentru furnizarea acestor informații a expirat, femeia nu a luat măsuri pentru a îndeplini cerințele instanței, ceea ce a condus la incapacitatea de a judeca cazul în lipsa detaliilor esențiale solicitate de magistrați.

Citește și: Primele declarații ale lui Cătălin Cherecheș, din arestul din Germania. Ce strategie adoptă fostul primar pentru a scăpa de închisoare