ALEGERI LOCALE 2020. Iohannis: „Este foarte important să ne uităm bine la candidaţi, de ei depinde cum vor arăta spitalele, şcolile”

Klaus Iohannis s-a prezentat la secţia de votare de la Liceul Jean Monet în jurul orei 9:30, neînsoţit de Carmen Iohannis, care votează în Sibiu. Declaraţia de la ieşirea din secţie a fost una foarte scurt, în care preşedintele s-a limitat în a îndemna românii să iasă la vot.

RomaniaTV.net
27 sept. 2020, 06:10

„Este o zi foarte importanta astazi. Astazi ne alegem primarii, consilierii locali, conducerile judetelor. Intotdeauna este foarte important sa mergem la vot, sa nu lasam pe altii sa aleaga in locul nostru. Este foarte important sa ne uitam foarte bine la candidati, pentru ca de ei depinde cum arata spitalul, scoala, parcurile, daca traficul este dirijat asa cum trebuie”, a spus preşedintele Klaus Iohannis, la ieşirea din secţia de vot de la liceul Jean Monet.

Citeşte şi: Ludovic Orban a aşteptat 30 de minute ca să voteze: Am votat pentru candidaţii care îmi garantează că pot îmbunătăţi viaţa oamenilor