Klaus Iohannis face o vizită oficială în Marea Britanie. Se întâlneşte cu Theresa May şi participă la ziua Prinţului Charles

Preşedintele Klaus Iohannis face săptămâna viitoare o vizită oficială în Marea Britanie, a cărei agendă include o întâlnire cu premierul Theresa May şi participare la dineul organizat cu ocazia împlinirii vârstei de 70 de ani de către Prinţul Charles.

RomaniaTV.net
08 nov. 2018, 10:47
Klaus Iohannis face o vizită oficială în Marea Britanie. Se întâlneşte cu Theresa May şi participă la ziua Prinţului Charles

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, va efectua, la data de 14 noiembrie a.c., o vizită oficială în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord. Cu acest prilej, Preşedintele României va avea o întrevedere cu Prim-ministrul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, doamna Theresa May”, anunţă Administraţia Prezidenţială.

Temele abordate vor viza relaţia bilaterală, stadiul negocierilor privind Brexit, priorităţile Preşedinţiei române a Consiliului Uniunii Europene, cooperarea în sfera securităţii şi apărării, precum şi agenda regională.

Totodată, la invitaţia Majestăţii Sale Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, reşedintele Iohannis va participa la recepţia şi dineul organizate cu ocazia împlinirii vârstei de 70 de ani de către Alteţa Sa Regală Charles, Prinţ de Wales.