REACŢIA lui Klaus Iohannis după ce Guvernul Cioloş a fost VOTAT în Parlament

Preşedintele Klaus Iohannis a reacţionat, marţi, imediat după ce Guvernul Cioloş a primit votul de încredere în Parlament. Într-un mesaj postat pe Facebook, şeful statului spune că acest vot este "o dovadă că partidele au înțeles că un Guvern de tehnocrați este acum soluția cea mai bună pentru România"

17 nov. 2015, 14:13
REACŢIA lui Klaus Iohannis după ce Guvernul Cioloş a fost VOTAT în Parlament

Guvernul Cioloş a primit marţi votul de încredere al Parlamentului, rezultatul fiind de 389 voturi „pentru”, 115 „împotrivă” şi două voturi anulate. 

„Felicitări noului Guvern, care a primit în această după-amiază votul de încredere din partea Parlamentului! Este o dovadă că partidele au înțeles că un Guvern de tehnocrați este acum soluția cea mai bună pentru România.

Cabinetul Cioloș va avea o sarcină dificilă, iar îndeplinirea obiectivelor asumate în programul de guvernare nu va fi posibilă fără un sprijin parlamentar consistent.

Sunt încrezător că fiecare membru al echipei guvernamentale va trata cu responsabilitate și profesionalism misiunea care i-a fost încredințată. Mult succes!„, a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

Citeşte şi Guvernul DACIAN CIOLOŞ a trecut de Parlament: 389 voturi „pentru”, 115 „împotrivă” LIVE VIDEO