Klaus Iohannis, fotografiat la început de weekend pe terenul de golf de la Pianu, în județul Alba. Carmen Iohannis l-a însoțit

Klaus Iohannis a fost surprins vineri, 29 martie, în jurul amiezei, pe terenul de golf de la Pianu, în județul Alba. Șeful statului a venit însoțit de soția lui, Carmen.

30 mart. 2024, 08:17
Klaus Iohannis, fotografiat la început de weekend pe terenul de golf de la Pianu, în județul Alba. Carmen Iohannis l-a însoțit

Klaus Iohannis nu este pasionat doar de schi, ci și de golf. Președintele României a mers la sfârșit de săptămână pe terenul de golf de la Pianu, în județul Alba, scrie ziarulunirea.ro. 

Klaus Iohannis a fost fotografiat, alături de soția sa, Carmen Iohannis, la finalul unei partide. Potrivit unor surse citate de ziarulunirea.ro, președintele ar mai fi fost și în urmă cu două săptămâni la clubul de golf. Acesta a fost însoțit de prima doamnă, Carmen Iohannis.

Citește și: EXCLUSIV Victor Ponta, despre Klaus Iohannis la șefia NATO: „El a făcut ce trebuie, dar nu pentru români. S-a născut șef și va muri șef”

Este cunoscut faptul că terenul de golf ”Paul Tomiță” de la Pianu de Jos și Domeniul Schiabil Șureanu din Munții Sebeșului, ambele din județul Alba, sunt printre locațiile preferate de relaxare ale președintelui.

Șeful statului a mai fost fotografiat și în trecut la golf la Pianu, dar și la Șureanu, unde acesta s-a fotografiat deseori cu turiștii care l-au întâlnit.

Citește și: Slovenia l-ar putea sprijini pe Klaus Iohannis la NATO, deși inițial îl voia pe Mark Rutte. „Continuăm să analizăm”

Clubul de Golf Profesor “Paul Tomiță” a luat naștere în 1995 la inițiativa profesorului Paul Tomiță care s-a retras la pensie în satul său natal Pianul de Jos. Regele Mihai, membrii ai marilor familii Cantacuzino, Ghica, Brâncoveanu, Știrbei, Bibescu, alte mari personalități ale vremii, precum și ambasadorii și diplomații care frecventau Country Club au moștenit de la Paul Tomiță tehnica și măiestria jocului