Klaus Iohannis: „Îmi doresc un viitor foarte bun pentru România şi sper să primesc confirmarea că foarte mulţi români îşi doresc asta”

Klaus Iohannis a mers la vot în jurul orei 9, la Liceul Jean Monet, din Capitală, fiind însoţit de mai mulţi membri ai Partidului Naţional Liberal.

10 nov. 2019, 06:46
Klaus Iohannis: „Îmi doresc un viitor foarte bun pentru România şi sper să primesc confirmarea că foarte mulţi români îşi doresc asta”

Klaus Iohannis, care candidează pentru un al doilea mandat la Palatul Cotroceni, a mers la vot neînsoţit de soţia sa, Carmen, care se află la Sibiu. După ce şi-a exercitat dreptul la vot, preşedintele în exerciţiu a declarat:

Astăzi este o zi extrem de importantă pentru România, dar recunosc Am votat pentru România normală. Îmi doresc un viitor foarte bun pentru România şi sper să primesc azi confirmarea că foarte mulţi români îşi doresc acelaşi lucru. Românii decid astăzi ce viitor va avea ţara în următorii ani. Dragi români vă aştept la vot!„.

Votul preşedintelui la Liceul „Jean Monnet” a fost precedat de un scandal iscat de încălcarea regulilor chiar de către preşedintele secţiei de votare. Acesta a interzis accesul presei în secţie, în ciuda faptului că jurnaliştii au primit acreditări care le permit să intre, să filmeze şi să fotografieze în interiorul secţiei. 

Viorica Dăncilă, candidatul PSD pentru alegerile prezidenţiale, a votat puţin după ora 8, ea fiind însoţită de fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu.