Klaus Iohannis, întâlnire de urgenţă cu Florin Cîţu şi Marcel Ciolacu pe tema situaţiei din Ucraina

Preşedintele Klaus Iohannis va avea, joi, la ora 13.00, o întâlnire cu preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului, Florin Cîţu şi Marcel Ciolacu, în contextul situaţiei din Ucraina şi a agresiunii Federaţiei Ruse la adresa acestei ţări.

24 feb. 2022, 11:03
Klaus Iohannis, întâlnire de urgenţă cu Florin Cîţu şi Marcel Ciolacu pe tema situaţiei din Ucraina

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat o întâlnire de urgenţă cu liderii PNL şi PSD Florin Cîţu şi Marcel Ciolacu, care sunt şi preşedinţii celor două camere ale Parlamentului, de la ora 13.00, în contextul situaţiei generate de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei.

Întâlnirea este programată după şedinţa CSAT, de la ora 11.00, pe tema situaţiei din Ucraina, în timp ce prim-ministrul Nicolae Ciucă a convocat, la nivelul Guvernului, task-force-ul pentru gestionarea situaţiei generate de agresiunea militară rusă din Ucraina.

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, a declarat anterior întâlnirii că nu există niciun pericol pentru români şi că în şedinţa CSAT se va decide dacă este necesară să fie decretată stare de urgenţă în România din cauza bombardamentelor Rusiei în Ucraina.

Citeşte şi: Primele victime ale bombardamentelor Rusiei în Ucraina. Cel puţin şapte morţi, zeci de persoane date dispărute