Klaus Iohannis, lansare de carte la Alba Iulia: La primul mandat al scris „Primul pas”, sunt dispus să scriu şi „Al doilea pas”

Președintele Klaus Iohannis și-a lansat cartea „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”, vineri la Alba Iulia, în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor. Şeful statului a fost așteptat de oficialitățile municipiului printre care și primarul Mircea Hava, dar și de președintele PNL Ludovic Orban. Klaus Iohannis a ajuns vineri la Alba Iulia. Preşedintele şi-a reluat turneul prin ţară pentru lansarea celei de-a treia cărţi. La ora 16, şeful statului a ajuns la târgul de Carte, apoi va participa la deschiderea Festivalului Alba Fest şi se va întâlni şi cu autorităţile locale. 

RomaniaTV.net
07 iun. 2019, 12:48
Klaus Iohannis, lansare de carte la Alba Iulia: La primul mandat al scris „Primul pas”, sunt dispus să scriu şi „Al doilea pas”

„La primul mandat al scris „Primul pas”, acum a intervenit „Europa”, sunt dispus să scriu şi „Al doilea pas””, a spus preşedintele Klaus Iohannis, cu ocazia lansării cărţii sale „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”, vineri la Alba Iulia.

Potrivit agendei şefului statului, după lansarea de carte, Klaus Iohannis merge la prezentarea Gărzii Cetăţii Alba Carolina, iar la ora 18,15 are o întâlnirea cu autorităţile locale din judeţul Alba la Mercur Styl.

După lansarea cărții a urmat o sesiune de autografe, susținută de Klaus Iohannis. Președintele a vorbit despre Europa ca spațiul al siguranței și prosperității și a spus că Referendumul pentru Justiție este legat de Europa prin valorile care o definesc.

 

”Rezultatele alegerilor europarlamentare e ușor de interpretat: majoritatea românilor au votat PNL și bine au făcut!” a spus Iohannis, citat de Alba 24. ”Le-am spus-o în față la pesediști: au stricat legile justiției, să le repare!”, a adăugat acesta.