Klaus Iohannis, la o dezbatere privind industria auto în Piteşti. Un bărbat i-a strigat: „Jos labele de pe justiţie!” UPDATE

Preşedintele Klaus Iohannis se află joi în judeţul Argeş, unde participă la o dezbatere privind industria auto. Totodată, președintele României va vizita uzina Automobile Dacia S.A. de la Mioveni, unde va purta discuții cu membri ai conducerii și angajați ai companiei. La sosirea la Piteşti, un bărbat i-a strigat şefului statului: ”Jos labele de pe Justiţie! S-o luaţi pe Kovesi acasă”. Ulterior, bărbatul a fost amendat de jandarmi cu suma de 200 de lei.

RomaniaTV.net
22 mai 2018, 12:18
Klaus Iohannis, la o dezbatere privind industria auto în Piteşti. Un bărbat i-a strigat: „Jos labele de pe justiţie!” UPDATE

Preşedintele Klaus Iohannis a fost apostrofat, în judeţul Argeş, de un bărbat care i-a strigat: „Jos labele de pe Justiţie. S-o luaţi pe Kovesi acasă”.

Imediat, omul a fost ridicat de jandarmi şi dus la maşina forţelor de ordine. Bărbatul a fost sancţionat cu suma de 200 de lei.

„Persoana în cauză a fost condusă la maşina Jandarmeriei şi sancţionată contravenţional pentru tulburarea liniştii publice” a declarat Alexandra Dumitrache, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, pentru MEDIAFAX.

Președintele Klaus Iohannis participă joi, la Pitești, la dezbaterea „Industria auto, cheia dezvoltării economiei. Factori de creștere a competitivității”, organizată de Asociația Constructorilor de Automobile din România (ACAROM). La eveniment vor fi prezenți reprezentanții celor mai importante companii din industria auto românească, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

„Având în vedere importanța deosebită a industriei auto pentru economia României, Președintele Klaus Iohannis va purta un dialog cu participanții la dezbatere pe teme cheie pentru perspectivele de dezvoltare ale acestei industrii, precum cele care privesc competitivitatea, infrastructura, piața forței de muncă, nevoia de profesionalizare a educației, cât și provocările viitorului în contextul industriei 4.0”, potrivit Administraţiei prezidenţiale.

Totodată, Președintele României va vizita uzina Automobile Dacia S.A. de la Mioveni, unde va purta discuții cu membri ai conducerii și angajați ai companiei.