Klaus Iohannis merge la sediul PNL pentru a afla rezultatul exit poll-ului

Klaus Iohannis se îndreaptă spre sediul PNL din Aleea Modrogan. Cel mai probabil, preşedintele va urmări alături de liderii PNL rezultatele exit poll-urilor care vor fi făcute publice la ora 21.

06 dec. 2020, 20:50
Klaus Iohannis merge la sediul PNL pentru a afla rezultatul exit poll-ului

Preşedintele Klaus Iohannis va ajunge din moment în moment la sediul central al PNL. Acolo, a fost deja montată o scenă pentru evenimentul organizat de liberali după aflarea rezultatului exit-poll-urilor de la alegerile parlamentare 2020.

Totul despre alegeri parlamentare 2020, pe romaniatv.net.

Klaus Iohannis este posibil să urmărească alături de conducerea PNL rezultatele exit-poll-ului care vor fi difuzate la ora 21.

Citeşte şi: EXIT POLL CURS-Avangarde ALEGERI PARLAMENTARE 2020. Surpriză uriaşă!

Klaus Iohannis: „O zi extrem de importantă astăzi”

Klaus Iohannis a votat duminică dimineaţă la alegerile parlamentare la Liceul „Jean Monnet” din Capitală. Şeful statului a venit singur. Soţia sa, Carmen, votează la Sibiu, acolo unde are reşedinţa.

Klaus Iohannis a mers la vot puţin după ora 9. Şeful statului a votat la o secţie de vot organizată în cadrul Liceului „Jean Monnet” din Bucureşti.

Citeşte şi: Alegeri parlamentare 2020. Victor Ponta: „Ştiu că multă lume votează contra, eu am votat pro”

Înainte să intre în cabina de vot pentru a-şi exprima opţiunile, Klaus Iohannis a trecut pe la operatorul de tabletă din secţie, cu cartea de identitate. Preşedintele a fost rugat să îşi coboare pentru câteva secunde masca, pentru ca operatoarea să îi poată verifica identitatea şi conformitatea cu buletinul.

”O zi extrem de importantă astăzi, avem şansa chiar istorică de a alege un Parlament mai bun, un Parlament care realmente se ocupă de problemele românilor şi un Parlament care face legi bune pentru România. Este extrem de important să mergem la vot, alegerile nu se câştigă în sondaje, alegerile se câştigă la urne şi este între timp foarte clar, fiecare vot contează. Dragi români, astăzi este foarte important, vă rog mergeţi la vot!”, a transmis şeful statului.

Citeşte şi: Alegeri parlamentare 2020. Incidente la vot -UPDATE. Unui poliţist i s-a descărcat pistolul în apropierea secţiei de votare