Klaus Iohannis: Modificările legilor justiţiei mi se par prea ample şi făcute la prea mare viteză

Preşedintele Klaus Iohannis recomandă Parlamentului să abordeze cu maximă răspundere modificările legislative în domeniul Justiţiei, precizând că acestea vor avea efecte pe termen lung.

RomaniaTV.net
14 dec. 2017, 14:39
Klaus Iohannis: Modificările legilor justiţiei mi se par prea ample şi făcute la prea mare viteză

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Bruxelles, întrebat fiind de modificările la legile justiţiei, că acestea sunt făcute la mare viteză şi şi-a arătat încă de la început scepticismul în privinţa acestora.

Din capul locului mi-am exprimat scepticismul în privinţa acestor modificări care mie mi se par prea ample şi făcute la prea mare viteză. Eu nu pot decât să recomand Parlamentului să abordeze cu maximă răspundere aceste modificări legislative, fiindcă ele vor avea efecte pe termen lung„, a spus Iohannis, înainte de participarea la summitul Consiliului European, întrebat cu privire la propunerile de modificare a Codurilor penale, în contextul în care Camera Deputaţilor a adoptat şi legile Justiţiei.

Întrebat dacă intenţionează să se adreseze Parlamentului, şeful statului a răspuns: „Chiar aici de la Bruxelles nu o să vă spun ce am de gând să fac, dar cu siguranţă o să avem mai multe discuţii pe această temă”.