Klaus Iohannis sărbătoreşte Crăciunul la Sibiu

Președintele Klaus Iohannis şi-a luat vacanţă şi a plecat acasă la Sibiu pentru a sărbători Crăciunul alături de soţia sa.

25 dec. 2020, 10:07
Klaus Iohannis sărbătoreşte Crăciunul la Sibiu

Klaus Iohannis petrece Sărbătorile de iarnă la Sibiu. După ce noul Guvern Cîţu a fost învestit, iată că şi şeful statului a luat vacanţă şi a plecat acasă la Sibiu pentru a petrece Crăciunul alături de soţia sa Carmen.

Şeful statului a ajuns încă de ieri la Sibiu. Ca de obicei, Klaus Iohannis a participa la slujba de Crăciun alături de prima doamnă, Carmen Iohannis.

Chiar dacă este soţia preşedintelui, Carmen Iohannis nu a renunţat la catedră, fiind profesor de limba engleză la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” din Sibiu.

 

Klaus Iohannis: „Nu vom introduce restricţii noi de Sărbătorile de iarnă. Conformaţi-va, dacă nu doriţi să ajungeţi în spital!”

Klaus Iohannis a avut joi dimineaţă o şedinţă de lucru privind gestionarea epidemiei de COVID-19, la care au participat Prim-ministrul României, Florin Cîţu, Viceprim-ministrul Dan Barna, ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, şi Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a anunţat Administraţia prezidenţială.

„Pandemia, din păcate, este cu noi, chiar dacă în ultimele zile avem relativ mai puține persoane infectate, nu putem spune că lucrurile stau bine. Avem foarte multe persoane la ATI, prea multe persoane decedate zilnic.

Cum va fi de Crăciun: nu vom introduce restricții noi de sărbători, însă restricțiile care sunt acum în vigoare rămân toate în vigoare.
Aceste restricții sunt obligatorii, nu este ceva opțional. Vă rog să vă conformați dacă nu doriți să ajungeți de sărbători la spital.

Campania de vaccinare începe în România și în toată UE exact pe data de 27 septembrie, duminică. Se începe cu o primă tranșă, dar deja după Crăciun încep să vină primele tranșe de vaccin.

Vaccinurile sunt sigure, eficiente, autorizate la cele mai înalte standarde europene. Dragi români, aveți grijă de voi, respectați restricțiile. Multă sănătate și Crăciun fericit!”, a spus Klaus Iohannis.

Citeşte şi: Restricţii pentru perioada Sărbătorilor de iarnă în România. Ce nu ai voie să faci de Crăciun şi Revelion