Klaus Johannis: Dacă voi deveni preşedinte, voi aduce oamenii împreună

Candidatul Alianţei Creştin Liberale (ACL) la Preşedinţiei Klaus Johannis s-a aflat vineri după-amiază într-o vizită la Arad, unde a participat la o întâlnire a Consiliului de Coordonare Judeţean al ACL, în faţa a peste 1.800 de delegaţi veniţi din întregul judeţ, el spunându-le acestora că 2014 este un an al schimbărilor început prin unificarea Dreptei şi care se va încheia prin câştigarea alegerilor din noiembrie.

RomaniaTV.net
22 aug. 2014, 19:07
Klaus Johannis: Dacă voi deveni preşedinte, voi aduce oamenii împreună

„Anul 2014 este un an al schimbărilor. L-am început cu unificarea Dreptei, iar acum urmează câştigarea Preşedinţiei de către Dreapta românească”, a spus Johannis. El i-a avertizat pe membrii ACL că acest lucru nu va fi uşor, deoarece sunt mai mulţi candidaţi care doresc să câştige Preşedinţia, iar cel mai greu de învins dintre aceştia este chiar premierul Victor Ponta.

„Oferta mea este forte simplă. Dacă voi deveni Preşedinte al României, voi aduce oamenii împreună”, a susţinut Johannis.

Prezidenţiabilul şi-a încheiat discursul spunând că vizează o guvernare de Dreapta, o Românie prosperă şi puternică, occidentalizată. ‘Eu sunt pregătit să conduc România, să câştig alegerile prezidenţiale. Dar nu pot face acest lucru singur, iar dumneavoastră sunteţi echipa mea’, a conchis Klaus Johannis, care a spus că la Arad i s-a făcut cea mai frumoasă primire din această precampanie electorală.

Alături de Johannis la reuniunea de la Complexul Expo Arad s-au aflat primarii Aradului – Gheorghe Falcă şi Timişoarei – Nicolae Robu, senatorii Mihai Răzvan Ungureanu, Ioan Cristina, Constantin Traian Igaş şi Mircea Cazan, deputaţii Claudia Boghicevici şi Mihai Calimente, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Mihai Frunzăverde. Nu a fost prezent Vasile Blaga, şeful campaniei electorale al ACL pentru alegerile prezidenţiale din toamna acestui, despre care Gheorghe Falcă afirma că s-ar afla într-o călătorie în străinătate.

„Am dorit ca şi de această dată, întâlnirea să fie o adevărată demonstraţie de forţă, la care să fie prezenţi peste 1800 de oameni, reprezentând toate organizaţiile din judeţ. Şi cred că am reuşit”, a declarat Gheorghe Falcă.

Şi Sorin Frunzăverde a afirmat că încă din 2005, împreună cu Gheorghe Falcă, au încercat să construiască un partid mare de Dreapta, care să poată face faţă PSD-ului. Iar acum au reuşit crearea ACL-ului, o formaţiune politică puternică, care va reuşi câştigarea alegerilor prezidenţiale.

La finalul reuniunii de la Expo Arad Internaţional, Klaus Johannis a făcut declaraţii de presă, după care a avut o întâlnire privată cu oameni de afaceri din Arad. Vizita la Arad a acestuia s-a încheiat cu participarea la spectacolele organizate de către Primărie cu ocazia Zilelor Aradului, în cartierele Aurel Vlaicu şi Micălaca.