Rezultate ŞOC după autopsia lui Kobe Bryant. De ce a murit, de fapt, fostul star din NBA

Kobe Bryant şi celelalte opt persoane aflate în elicopterul care s-a prăbuşit la Los Angeles în ianuarie au murit pe loc, din cauza rănilor, este anunţul făcut de medicii legişti după efectuarea autopsiei celor decedaţi.

16 mai 2020, 07:33
Rezultate ŞOC după autopsia lui Kobe Bryant. De ce a murit, de fapt, fostul star din NBA

Raportul are 180 de pagini şi arată că pilotul de 50 de ani, Ara Zobayan, nu avea alcool sau droguri în sânge. De asemenea, prăbuşirea a fost extrem de brutală, în el găsindu-se oase rupte, dar şi părţi ale corpului dezmembrate.

Familiile persoanelor decedate în accidentul în care şi-a pierdut viaţa Kobe Bryant au dat în judecată compania care deţinea elicoperul

Kobe Bryant a fost identificat în urma amprentelor, după ce trupul său a fost găsit în noroi, lângă epava elicopterului, iar trupul fiicei sale Giana într-o groapă, în partea opusă. Deşi era de nerecunoscut, medicul legist a descoperit pe umărul drept un tatuaj cu numele soţiei sale, Vanessa, iar pe braţ numele a trei dintre fiicele sale: Bianka Bella, Natalia Diamante şi Gianna Maria-Onore. Numele micuţei Capri Kobe, de doar 7 luni când a murit tatăl ei, nu fusese încă tatuat.

Raportul arată clar că fostul star din NBA şi ceilalţi pasageri au murit din cauza traumatismelor.

Potrivit anchetei, elicopterul se deplasa cu o viteză de 296 km/h pe o vreme ploioasă şi s-a prăbuşit pe un deal la nord-vest de Los Angeles.

Văduva lui Kobe Bryant, distrusă după apariția imaginilor de la locul accidentului. „E o violare incalificabilă a demnităţii umane!”

În afara pilotului Ara Zobayan, a lui Kobe Bryant şi a fiicei fostului baschetablist, Gianna, în aparat se mai aflau John Altobelli, antrenor al echipei de baseball Orange Coast College, soţia lui, Keri, fiica lor, Alyssa, care juca la aceeaşi echipă de baschet cu Gianna, Payton Chester, o altă jucătoare de baschet, împreună cu mama ei, Sarah Chester, şi Christina Mauser, antrenoare de baschet feminin.


loading...
Partenerii noștri