Kylie Jenner, apariție șocantă la Săptămâna Modei de la Paris. Vedeta a purtat o ținută cu un cap de leu în mărime naturală

Kylie Jenner a avut o apariție șocantă la Săptămâna Modei de la Paris. Vedeta a purtat o rochie din catifea neagră cu un cap de leu în mărime naturală.

24 ian. 2023, 10:49
Kylie Jenner, apariție șocantă la Săptămâna Modei de la Paris. Vedeta a purtat o ținută cu un cap de leu în mărime naturală
Kylie Jenner, apariție șocantă la Săptămâna Modei de la Paris

Kylie Jenner, apariție șocantă la Săptămâna Modei de la Paris. Kylie Jenner a participat luni la show-ul de modă Schiaparelli din cadrul Paris Haute Couture Week, unde a întors privirile tuturor celor prezenți cu ținuta sa extravagantă.

Citește și Khloe Kardashian are un nou iubit. Cine i-a cucerit inima, după ce a fost frântă de Tristan Thompson

Kylie Jenner, apariție șocantă la Săptămâna Modei de la Paris

Vedeta a purtat o rochie din catifea neagră accesorizată cu un cap de leu în mărime naturală, care face parte din cea mai nouă colecție Schiaparelli.

Kylie Jenner şi-a intitulat ţinuta cu cap de leu „Frumoasa şi bestia” și a postat pe contul său de Instagram mai multe fotografii din cadrul show-ului parizian. Vedeta le-a mulțumit directorului de creaţie Daniel Roseberry şi casei de modă Schiaparelli pentru ocazia de-a purta „această creație de artă falsă, construită manual folosind materiale artificiale. Frumos, frumos, frumos”.

Noua colecție haute couture Schiaparelli a stârnit numeroase controverse, după ce atât manechinele, cât şi câteva vedete care au luat parte la evenimentul de lansare au purtat haine cu blănuri şi capete de animale.

Casa de modă Schiaparelli a șocat întreaga lume cu noua a colecție care a transformat catwalk-ul de la Petit Palais într-o adevărată expoziție de trofee. Capete de lei, leoparzi și lupi au fost ataşate unor rochii de seară extrem de foarte elegante.

Se pare că ideea i-a apartţinut directorului de creaţie Daniel Roseberry, care  spune că aceste creații sunt o transpunere a miturilor din opera lui Dante Alighieri: leul, leopardul şi femeia lup, din Infernul lui Dante.

@adelin_kotrong Schiaparelli 2023 🦁🐯😳 #ak🤜🏽🤛🏼 ♬ sunet original – AK💎

Chiar dacă capete de animale atașate de rochiile prezentate în cadrul show-ului de la Paris sunt fabricate din materiale artificiale, opinia publică consideră accesoriile drept o glorificare a cruzimii față de animale.

Printre modelele care au defilat pe podium la show-ul de modă Schiaparelli din cadrul Paris Haute Couture Week se numără nume celebre, precum Irina Shayk, Kylie Jenner sau Naomi Campbell, care au purtat rochii speciale.

Citește și După scandal și reproșuri, a venit timpul și pentru iubire. Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au împăcat și par mai fericiți ca niciodată”