Kylie Minogue îşi vinde unul din automobilele de lux pentru o cauză nobilă

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue a anunţat că îşi va vinde la licitaţie unul dintre automobilele ei de lux, pentru a finanţa o fundaţie de caritate care militează pentru protejarea copiilor.

RomaniaTV.net
29 nov. 2011, 14:49
Kylie Minogue îşi vinde unul din automobilele de lux pentru o cauză nobilă

Artista australiană îşi va vinde limuzina Lexus în cadrul unei licitaţii organizate în sprijinul fundaţiei National Society for the Prevention of Cruelty to Children (NSPCC).

„Sunt încântată de faptul că am decis să donez limuzina mea Lexus CT200H în beneficiul NSPCC, cu ocazia licitaţiei organizate după dineul de Crăciun oferit de primăria Londrei. Toate încasările vor fi donate pentru finanţarea programului Helpline iniţiat de această fundaţie”, a declarat Kylie Minogue, informează Mediafax.

„Am condus această maşină pe parcursul anului 2011 şi sper că generosul viitor cumpărător o va aprecia la fel de mult ca şi mine”, a adăugat artista australiană.

Dineul şi licitaţia vor avea loc la Londra, în cursul serii de joi.

Kylie Minogue şi-a început cariera ca actriţă cu un rol în serialul australian „Neighbours”. După succesul primelor două single-uri, „Locomotion” – care a staţionat pe primul loc în topul australian timp de şapte săptămâni – şi „I Should Be So Lucky” – care a impus-o în topurile din lumea întreaga – Kylie a ales să se concentreze exclusiv asupra muzicii.

Hituri precum „Where the Wild Roses Grow”, în duet cu Nick Cave, „Spinning Around”, „Kids”, în duet cu Robbie Williams, „On a Night Like This”, „Can’t Get You Out of My Head”, „In Your Eyes”, „Love At First Sight”, „Come Into My World”, „Slow” şi „I Believe in You” i-au adus lui Kylie vânzări de peste 60 de milioane de albume în întreaga lume, numeroase premii, precum şi o poziţie de top în rândul celor mai apreciate artiste de pe scena muzicii pop.

Artista a inclus şi România în cadrul celui mai recent turneu al său, KYLIEX2008, ea concertând la Bucureşti în 2008.


loading...