La 16 ani, Darius suferă de o afecțiune rară care-i afectează coloana. O operație revoluționară care se face doar în Londra este singura șansă a adolescentului la o viață normală

La o primă vedere, Darius pare un adolescent obișnuit de 16 ani, care se bucură de micile plăceri ale vieții. Dar în spatele zâmbetului său luminos și al privirii pline de speranță, se ascunde o poveste care ar cutremura inima oricui.

28 sept. 2023, 14:24
La 16 ani, Darius suferă de o afecțiune rară care-i afectează coloana. O operație revoluționară care se face doar în Londra este singura șansă a adolescentului la o viață normală

Lumea lui Darius s-a schimbat complet în decembrie 2020. În doar o lună, a pierdut capacitatea de a merge, iar diagnosticul a venit ca un trăsnet: hemangiom vertebral agresiv multiplu. Aceasta afecțiune rară a cauzat formarea a multiple tumori venoase pe coloana sa vertebrală.

Primul pas a fost o operație, în februarie 2021, la Cluj-Napoca, urmată de sesiuni intense de kinetoterapie. Cu mult curaj, determinare și susținerea familiei, Darius a reușit să își recapete mersul.

Din păcate, în ianuarie 2023, boala a revenit cu și mai multă furie. A fost necesară o a doua operație de urgență, care a adus cu sine un diagnostic și mai sumbru: risc iminent de paraplegie.

Dar mama lui Darius, o femeie cu un spirit neînvins, nu a lăsat ca speranța să dispară. După luni de căutări și răspunsuri negative, un mesaj din Londra a adus o nouă rază de lumină. „Royal
National Orthopedic Hospital” a oferit o posibilitate: o operație revoluționară de rezecție totală care ar putea schimba totul pentru Darius.

Citeste si Ioana este un îngeraş care are nevoie de ajutor. O boală nemiloasă a îngenunchiat familia Bîrsan

Fiecare zi este o luptă pentru viața fiului meu. Am reușit să strângem aproape jumătate din suma necesară, dar drumul până la Londra și operația care îi poate salva viața sunt costisitoare. Vă rog din suflet, ajutați-ne să îi oferim lui Darius șansa la o viață normală și la un viitor luminos„, spune mama copilului cu ochii înroșiți de lacrimi și cu o voce tremurândă.

Orice ajutor poate însemna o șansă în plus pentru Darius, un adolescent care dorește doar să trăiască o viață fără durere.

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele: DARIUS GREC

Citeste si Strigătul de ajutor al unui tată șomer către compania de electricitate: „Vă rog, nu-mi tăiați curentul, sunt singur cu fiicele mele”